Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. října 2021 15:54
Čas čtení 0:31
Ilona Hobzová

Český miliardář Daniel Křetínský se údajně chystá koupit 27% podíl ve slavném klubu West Ham United

Český miliardář Daniel Křetínský se údajně chystá koupit 27% podíl ve slavném klubu West Ham United
Zdroj: ČTK/Deml Ondřej
NEWS
Uložit Uložené

Ve West Ham United hrají i čeští reprezentanti Tomáš Souček a Vladimír Coufal.

Český miliardář a majitel fotbalového klubu AC Sparta Praha Daniel Křetínský údajně plánuje koupit 27% podíl v britském fotbalovém klubu West Ham United. V budoucnu by ho mohl vlastnit úplně. Informaci přinesla zahraniční média. 

Doporučeno
Fanoušci Slavie napadli auto funkcionáře Sigmy Olomouc, jeden člen posádky musel být ošetřen. Klub se za událost omluvil Fanoušci Slavie napadli auto funkcionáře Sigmy Olomouc, jeden člen posádky musel být ošetřen. Klub se za událost omluvil 28. října 2021 10:44

Provedený obchod by měl být oznámen první listopadový víkend, kdy West Ham United hraje proti Liverpoolu. Dohoda prý obsahuje i opci na plné převzetí klubu, jeho datum ale podle Sky News zatím není známo. Pokud by se tak opravdu stalo, skončí deset let trvající období kontroly, kterou nad klubem mají David Gold a David Sullivan, kteří klub získali v roce 2010.

Domů
Sdílet
Diskuse