Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. října 2021 10:44
Čas čtení 1:00
Ilona Hobzová

Fanoušci Slavie napadli auto funkcionáře Sigmy Olomouc, jeden člen posádky musel být ošetřen. Klub se za událost omluvil

Fanoušci Slavie napadli auto funkcionáře Sigmy Olomouc, jeden člen posádky musel být ošetřen. Klub se za událost omluvil
Zdroj: ČTK/Šimánek Vít
SPORT
Uložit Uložené

Na událost už zareagoval Jaroslav Tvrdík i Sigma Olomouc.

Nepříjemnou tečku měla dohrávka 3. kola fotbalové FORTUNA:LIGY mezi Slavií Praha a Sigmou Olomouc. Po zápase, ve kterém domácí Slavia porazila Olomouc 1:0, napadli fanoušci Slavie jedno z vozidel Sigmy Olomouc. Jeden z členů posádky musel dokonce vyhledat lékařské ošetření. O události informoval sám šéf pražského klubu Jaroslav Tvrdík. 

Doporučeno
Propadl kokainu, vážil 200 kilo a chtěl spáchat sebevraždu. Boxerský šampion Tyson Fury má za sebou neuvěřitelný příběh Propadl kokainu, vážil 200 kilo a chtěl spáchat sebevraždu. Boxerský šampion Tyson Fury má za sebou neuvěřitelný příběh 26. října 2023 13:57

„Omlouváme se hostům a stydíme se za skupinu osob, jejíž bezprecedentní a netolerovatelné jednání nemá s fanděním klubu nic společného,“ napsal na svůj Twitter Tvrdík. 

Na událost reagovala už také Sigma Olomouc: „Děkujeme SK Slavia Praha za vyjádření podpory. Stejně jako on takovému jednání nerozumíme. Jakékoliv projevy násilí do moderní společnost nepatří a jako klub je kategoricky odsuzujeme.“

Podle informací webu isport.cz šlo o auto obchodního ředitele moravského klubu Aleše Škerleho. napadeným by pak měl být bezpečnostní technik klubu Milan Zapletal.

„Skupina lidí, nevíme přesně kolik jich bylo, možná dvanáct, čtrnáct, obklíčila naše klubové auto. Milan z něj vystoupil s tím, že se situaci pokusí vyřešit. Byl však napaden a zbit. Poté ho odvezli do nemocnice, kde ho ošetřili. Bylo tom nějaké šití. Je však v pořádku, je to tvrďák,“ potvrdila dle iSport.cz mluvčí olomouckého klubu.

Olomoucký klub také ujistil veřejnost, že napadený člen posádky je v pořádku a celou událost nyní prošetřuje Policie ČR.

Domů
Sdílet
Diskuse