Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. listopadu 2021 18:30
Čas čtení 1:05
Tereza Šnajdrová

Do Prahy přijely 3 tisíce fotbalových fanoušků z Nizozemska. Na jejich pochod Prahou dohlíží těžkooděnci (VIDEO)

Do Prahy přijely 3 tisíce fotbalových fanoušků z Nizozemska. Na jejich pochod Prahou dohlíží těžkooděnci (VIDEO)
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
NEWS
Uložit Uložené

Fanoušci přijeli kvůli zápasu Slavie proti Feyenoordu Rotterdam

V Praze se dnes večer koná fotbalový zápas Slavie, která se na hřišti postaví proti Feyenoordu Rotterdam z Nizozemska. Zahraniční tým do české metropole přijely podpořit tři tisíce fanoušků, kteří se již odpoledne vydali na pochod Prahou. Někteří z nich se označují za tzv. chuligány a na jejich návštěvu tak dohlíží desítky policistů a těžkooděnců, informuje primátor Zdeněk Hřib (Piráti) na Twitteru.

Doporučeno
Vláda vyhlásila nouzový stav. Začne platit od dnešní půlnoci Vláda vyhlásila nouzový stav. Začne platit od dnešní půlnoci 25. listopadu 2021 15:54

Rotterdamem jen před pár dny otřásly velké protesty proti koronavirovým opatřením, během nichž byly vážně zraněny minimálně dvě osoby. Za násilnostmi údajně stojí nizozemští chuligáni a někteří z nich prý přijeli i do Prahy, aby podpořili svůj oblíbený fotbalový klub Feyenoord Rotterdam.

Domů
Sdílet
Diskuse