Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. prosince 2021 18:38
Čas čtení 0:59
Ondřej Jarůšek

OKTAGON MMA hlásí velké změny: Zápas Karlos Vémola vs. Marpo a titulová bitva Pirát vs. Kincl mají nové datum

OKTAGON MMA hlásí velké změny: Zápas Karlos Vémola vs. Marpo a titulová bitva Pirát vs. Kincl mají nové datum
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT KARLOS VÉMOLA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

O2 arena na konci roku nebude, OKTAGON 29 se přesune do Brna a zápas Pirát vs. Kincl se odkládá na únor.

Domácí organizace OKTAGON MMA ohlásila zásadní změny, které se týkají očekávaných turnajů. Kvůli vládním opatřením v souvislosti s epidemiologickou situací v zemi byl turnaj OKTAGON 30 přesunut z O2 areny do brněnské Zoner Boby Hall a hlavní zápas tohoto turnaje, kterým se měla stát titulová bitva Pirát vs. Patrik Kincl, se odkládá.

Doporučeno
Na turnaji OKTAGON 29 bude bojovat majitel striptýzového baru a bývalý člen Hells Angels. Co všechno tato akce přinese? (Rozhovor) Na turnaji OKTAGON 29 bude bojovat majitel striptýzového baru a bývalý člen Hells Angels. Co všechno tato akce přinese? (Rozhovor) 25. listopadu 2021 15:00

Prozatímní šampion střední váhy Samuel „Pirát“ Krištofič a nová hvězda organizace Patrik Kincl se v kleci střetnou až 26. února příštího roku, kdy už snad bude možné turnaj v O2 areně uspořádat. Na tomto turnaji se kromě toho dočkáme i titulové odvety Viktor Pešta vs. Stephan Pütz

Lístky, které si fanoušci zakoupili na turnaj v O2 areně, zůstávají v platnosti, a lístky na akci v Brně mohou lidé od dnešního dne kupovat.

Domů
Sdílet
Diskuse