Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. prosince 2021 19:21
Čas čtení 0:41
Martin Adam Pavlík

Slovenští metalisté se smějí konspirátorům, ve videoklipu jim doporučují lék s názvem Antidement

Slovenští metalisté se smějí konspirátorům, ve videoklipu jim doporučují lék s názvem Antidement
Zdroj: TASR/AP
ZAJÍMAVOSTI HUDBA OČKOVÁNÍ PROTI KORONAVIRU
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Poslechni si novinku kapely Catastrofy.

Slovenská thrashmetalová kapela Catastrofy je známá svými zábavnými recesistickými skladbami a videoklipy s drsným uštěpačným humorem, ale zároveň jasnými antirasistickými a antihomofobními postoji.

Ve skladbě s názvem Soroš a pi*oviny z nejnovějšího alba Taký je živott se tentokrát vysmívají všem konspirátorům. Padají hlášky o tom, že Země je plochá či narážky na pití Sava.


Stávkující konspirátory v ulicích s transparenty, kde jsou napsána hesla jako „Kapitalisticko-čipizačné šialenstvo“ či „Stop darmožráčom z vedy a výskumu“, si zahráli samotní členové kapely. S dávkou nadhledu tak reagují na současnou napjatou situaci nejen na Slovensku a demonstrace antivaxerů či politiků, kteří ve velkém šíří mýty o vakcínách a novém koronaviru.

„Jak som nasr**ý, že musím písať tento text, že je to pre mňa jak za trest, keď mám nazerať na svet vašou optikou. Tie fakty nie sú argument, vám stačí vidieť dokument a za dve hoďky ste jak húf odborníkov,“ zpívá hned v úvodu frontman kapely, který si říká Hrdlorez Boris. V klipu hraje propagátora léku s názvem Antidement, po kterém se najednou konspirátoři zázračně mění na jiné lidi.

Domů
Sdílet
Diskuse