Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. prosince 2021 19:21
Čas čtení 0:41
Martin Adam Pavlík

Slovenští metalisté se smějí konspirátorům, ve videoklipu jim doporučují lék s názvem Antidement

Slovenští metalisté se smějí konspirátorům, ve videoklipu jim doporučují lék s názvem Antidement
Zdroj: TASR/AP
ZAJÍMAVOSTI HUDBA OČKOVÁNÍ PROTI KORONAVIRU
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let
a chci zobrazit obsah
zpět na hlavní stránkuZpět

Poslechni si novinku kapely Catastrofy.

Slovenská thrashmetalová kapela Catastrofy je známá svými zábavnými recesistickými skladbami a videoklipy s drsným uštěpačným humorem, ale zároveň jasnými antirasistickými a antihomofobními postoji.

Ve skladbě s názvem Soroš a pi*oviny z nejnovějšího alba Taký je živott se tentokrát vysmívají všem konspirátorům. Padají hlášky o tom, že Země je plochá či narážky na pití Sava.


Stávkující konspirátory v ulicích s transparenty, kde jsou napsána hesla jako „Kapitalisticko-čipizačné šialenstvo“ či „Stop darmožráčom z vedy a výskumu“, si zahráli samotní členové kapely. S dávkou nadhledu tak reagují na současnou napjatou situaci nejen na Slovensku a demonstrace antivaxerů či politiků, kteří ve velkém šíří mýty o vakcínách a novém koronaviru.

„Jak som nasr**ý, že musím písať tento text, že je to pre mňa jak za trest, keď mám nazerať na svet vašou optikou. Tie fakty nie sú argument, vám stačí vidieť dokument a za dve hoďky ste jak húf odborníkov,“ zpívá hned v úvodu frontman kapely, který si říká Hrdlorez Boris. V klipu hraje propagátora léku s názvem Antidement, po kterém se najednou konspirátoři zázračně mění na jiné lidi.

Domů
Sdílet
Diskuse