Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. prosince 2021 15:32
Čas čtení 0:49
Tereza Šnajdrová

Státní zastupitelství požádalo Sněmovnu o vydání Andreje Babiše k trestnímu stíhání

Státní zastupitelství požádalo Sněmovnu o vydání Andreje Babiše k trestnímu stíhání
Zdroj: Úřad vlády ČR
NEWS ANDREJ BABIŠ
Uložit Uložené

Stíhání v kauze Čapí hnízdo bylo přerušeno kvůli říjnovým volbám do Poslanecké sněmovny, díky nimž Babiš znovu získal poslaneckou imunitu.

Pražské státní zastupitelství předalo v úterý odpoledne mandátovému a imunitnímu výboru Sněmovny zaktualizovaný spis ke kauze Čapí hnízdo a požádalo o opětovné vydání Andreje Babiše (ANO) k trestnímu stíhání. To muselo být přerušeno, neboť premiér v demisi po říjnových volbách znovu získal poslaneckou imunitu, o kterou by ale nyní mohl přijít. O jeho vydání bude hlasovat nové složení Sněmovny, informuje iDnes.

Doporučeno
Očkování by povinné být nemělo, ani pro lékaře. Divoké promořování již v zásadě probíhá, říká ředitel VFN David Feltl (Rozhovor) Očkování by povinné být nemělo, ani pro lékaře. Divoké promořování již v zásadě probíhá, říká ředitel VFN David Feltl (Rozhovor) 7. prosince 2021 7:00
Domů
Sdílet
Diskuse