Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. prosince 2021 12:13
Čas čtení 1:09
Radim Šlechta

Olga Richterová překvapivě končí ve vedení Pirátské strany

Olga Richterová překvapivě končí ve vedení Pirátské strany
Zdroj: REFRESHER/ Radim Šlechta
NEWS ČESKÁ PIRÁTSKÁ STRANA
Uložit Uložené

Na pirátském fóru Olga Richterová oznámila, že již nebude kandidovat na post místopředsedkyně Pirátů. Bude prý nadále straně pomáhat tam, kde bude potřebovat.

Olga Richterová končí ve vedení České pirátské strany. Na lednovém online celostátním zasedání již nebude obhajovat svůj post místopředsedkyně strany. Současná místopředsedkyně Poslanecké sněmovny to oznámila dnes po půlnoci na pirátském fóru. Ivan Bartoš ve vedení strany chce zůstat i nadále a během klání se bude snažit o získání členství v Ústeckém kraji místo Středočeského.

Na další dva roky budou republikové vedení Pirátů volit členové strany na online setkání, které se na internet přesunulo z důvodu prevence nákazy koronavirem. Výběr předsedy a místopředsedů mělo původně proběhnout 8. ledna v Pardubicích. Formou online sezení proběhly i schůze jiných stran. Tomio Okamura předminulý víkend na jedné takové obhájil předsednictví v SPD, do vedení ČSSD zasedl Michal Šmarda.

Domů
Sdílet
Diskuse