Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. ledna 2022 16:17
Čas čtení 1:06
Tereza Šnajdrová

Česká tenistka Voráčová řeší stejný problém jako Djoković. Přišla o víza a čelí deportaci

Česká tenistka Voráčová řeší stejný problém jako Djoković. Přišla o víza a čelí deportaci
Zdroj: TASR/AP
NEWS AUSTRÁLIE NOVAK DJOKOVIĆ TENIS
Uložit Uložené

Česká teniska v Austrálii odehrála jeden přípravný zápas na blížící se Australian Open.

Tenisový turnaj Australian Open se začne hrát již 17. ledna a tenisté i tenistky z celého světa se začínají slétat do Austrálie. Po Novakovi Djokovićovi, o jehož deportaci se bude rozhodovat v pondělí, nyní řeší stejný problém i česká hráčka Renata Voráčová. Australské úřady ji totiž zrušily vízum, neboť není očkovaná a umístily ji do detenčního hotelu, v němž je i Djoković, informuje zpravodaj ABC.

Doporučeno
Djokovićovi výjimka nepomůže. Austrálie mu zrušila víza, nyní čeká v detenčním hotelu na rozhodnutí o deportaci Djokovićovi výjimka nepomůže. Austrálie mu zrušila víza, nyní čeká v detenčním hotelu na rozhodnutí o deportaci 6. ledna 2022 12:48

Renata Voráčová přiletěla do australského Melbourne již začátkem ledna a za sebou má dokonce i jeden odehraný zápas přípravného turnaje před Australian Open. Ve čtvrtek však neočkovanou tenistku přesunuli do detenčního hotelu a stejně jako Djoković, i ona pravděpodobně bude muset opustit zemi.

Domů
Sdílet
Diskuse