Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. ledna 2022 17:44
Čas čtení 1:02
Tereza Šnajdrová

Dvacet let hledaného italského mafiána policie vypátrala díky záběru na Google mapách

Dvacet let hledaného italského mafiána policie vypátrala díky záběru na Google mapách
Zdroj: Google mapy/volně k užití
NEWS ITÁLIE
Uložit Uložené

Policisté, jež na snímek narazili, si mafiánovu identitu potvrdili přes Facebook.

Italský mafián Gioacchino Gammino se před policií ukrýval 20 let ve španělském městečku Galapagar, kde vlastnil obchod s ovocem a zeleninou a pracoval tam jako kuchař. Detektivům se ho podařilo vypátrat pomocí funkce Google Street View, kterou můžeš využívat na Google mapách. Když pojali podezření, totožnost hledaného si ověřili na Facebooku restaurace, v níž Gammino pracuje, informuje The Guardian.

Doporučeno
Jihokorejský kandidát na prezidenta slibuje bezplatnou léčbu plešatosti.   V zemi běží bizarní volební kampaň Jihokorejský kandidát na prezidenta slibuje bezplatnou léčbu plešatosti. V zemi běží bizarní volební kampaň 7. ledna 2022 14:49

Gioacchino Gammino byl před dvaceti lety usvědčen z vraždy, načež uprchl ze země a před spravedlností se skrýval ve španělském městečku Galapagar. Tam se jeden z nejhledanějších sicilských mafiánů znovu oženil, změnil si jméno, pořídil si obchod s ovocem a zeleninou a ve volných chvílích pracoval i jako kuchař.

Domů
Sdílet
Diskuse