Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. ledna 2022 10:04
Čas čtení 0:46
Vojtěch Vanda

Vražda na Mělnicku: Policie vyšetřuje násilnou smrt muže, zadržela 43letou ženou

Vražda na Mělnicku: Policie vyšetřuje násilnou smrt muže, zadržela 43letou ženou
Zdroj: Policie ČR
NEWS POLICIE ČR
Uložit Uložené

Násilný čin se odehrál ve Vysoké na Mělnicku.

Kriminalisté vyšetřují na Mělnicku případ smrti sedmapadesátiletého muže. Jeho tělo bylo v neděli nalezeno bez známek života v obci Vysoká. Policisté uvedli, že na jeho těle byla zřetelná zranění, které si nemohl způsobit sám, a proto byla v souvislosti s případem zadržena i třiačtyřicetiletá žena. Kriminalisté však přesnou právní klasifikaci případu ještě neznají.

Doporučeno
VIDEO: Reportérku srazilo v přímém přenosu auto. Po incidentu se rychle vzpamatovala a pokračovala v práci VIDEO: Reportérku srazilo v přímém přenosu auto. Po incidentu se rychle vzpamatovala a pokračovala v práci 24. ledna 2022 9:02

Policisté přijali oznámení o nalezení muže v neděli před třetí hodinou odpoledne. Byl v jednom z rodinných domů ve Vysoké na Mělnicku. Přivolaná záchranná služba se pokusila o resuscitaci, nicméně veškerá snaha byla marná.

„Muž měl na svém těle zranění, která si nemohl způsobit sám, z tohoto důvodu se případem zabývají krajští kriminalisté. Ti již také včerejšího dne zahájili úkony trestního řízení pro násilný trestný čin, jehož přesnou právní kvalifikaci budou upřesňovat po soudní pitvě, kterou nařídili a která proběhne dnešního dne,“ přiblížila vyšetřování mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Vyšetřující policisté již stihli v souvislosti s případem zadržet jednu osobu. Je jí třiačtyřicetiletá žena, jež je momentálně umístěna ve zdravotnickém zařízení. Další detaily, například jaká zranění muž utržil nebo motiv, proč byl takový skutek spáchán, nejsou známy.

„Nyní budou probíhat potřebné procesní úkony ke zjištění veškerých okolností tohoto případu,“ dodala Suchánková.

Domů
Sdílet
Diskuse