Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Astratex.
27. ledna 2022 14:47
Čas čtení 2:09
Sponzorovaný obsah

Pohodlnost, volnost a další nezbytnosti, které musí pánské spodní prádlo nabízet

Pohodlnost, volnost a další nezbytnosti, které musí pánské spodní prádlo nabízet
Zdroj: Astratex
MÓDA
Uložit Uložené

Která část oděvu je podle vás nejdůležitější? Za nás je to určitě spodní prádlo. Proč? Je v kontaktu s našimi intimními partiemi, a proto je důležité, aby skvěle padlo, nikde neškrtilo a bylo v něm příjemně.

Hned v závěsu za spodním prádlem se drží pyžamo. Jaké materiály preferovat u pyžam a u pánského spodního prádla? A který typ pánského prádla je ten nejoblíbenější, nejpohodlnější a nejextravagantnější?

Materiál je klíčový u pyžama i spodního prádla

Materiál má svůj nesporný význam u každého kusu oblečení. Je to totiž právě materiál, který oblečení propůjčuje jeho klíčové vlastnosti. Protože pánské pyžamo musí být pohodlné a nabídnout tělu dostatek volnosti, nejoblíbenějším materiálem je bavlna, zejména u tradičních pyžam, která se skládají z trička a kalhot. Pokud ale muž preferuje spaní v trenkách, skvěle poslouží i kombinace bavlny a viskózy. A jak je tomu u spodního prádla? U toho je rozhodující, o jaký druh se jedná. Tomu je totiž přizpůsoben i výběr materiálu. 

Nejoblíbenější typ pánského spodního prádla

Pro lepší přehlednost se na každý typ pánského spodního prádla zaměříme zvlášť a vždy zmíníme jeho největší výhody. A rovnou začneme tím, které je u mužů nejoblíbenější: pánské boxerky. Proč je mají muži tak rádi? Boxerky se vyrábí z elastického materiálu a mají nohavičky uzpůsobené tomu, aby kopírovaly nohy, a pánové je tak mohli nosit i pod těsnější kalhoty. Pro citlivé jedince, kteří preferují pohodlí a nemají rádi žádné přebytečné švy, jsou na trhu k dostání také bezešvé varianty. A co se materiálu týče, u boxerek jsou nejvíce preferovány bavlna a bambus. 

Astratex
Zdroj: Astratex

Volnost a členství v klubu

Nejpohodlnějším kouskem spodního prádla pro muže jsou bezesporu trenýrky. Jejich nositelé se řadí do takzvaného trenkového klubu. Muži, kteří nosí jedině trenýrky, jsou pohodáři, nemají rádi, když je něco svazuje a na prvním místě je pro jednoznačně pohodlí. Pánské trenky své nositele nijak neomezují v pohybu a nejpohodlnější jsou ty, které jsou vyrobeny z biobavlny, bavlny a saténu. A skvěle se hodí také na spaní. A to nejenom pro muže, ale i pro ženy. Výrobci si toho jsou dobře vědomi, takže jsou na trhu k dostání již také dámské varianty trenek, které se mnohdy prodávají ve dvojbalení. Takže oba partneři mohou mít sladěné spodní prádlo.

Neobvyklé pánské spodní prádlo

Novinkou, která se v šatní skříni mužů začala v poslední době objevovat, jsou pánské jockstrapy, zkráceně nazývané jocsky. Jedná se o kus prádla, který na první pohled vypadá jako klasické pánské slipy, ale jejich zadní část je tvořena pouze dvěma elastickými popruhy. Jejich hlavní úlohou je zakrytí toho nejnutnějšího a volnost a pohodlí v zadních partiích. Pánové, kteří jocsky nosí, si nemohou vynachválit pohodlí, které jim nabízí a také to, že se jim nikdy nezařezávají a na sport i denní nošení jsou ideální.

Klasika, která má stále svůj tábor obdivovatelů

Samozřejmě nesmí chybět ani zmínka o pánské klasice, kterou slipy bezesporu jsou. Jedná se o spodní prádlo, které ocení muži, kteří na své postavě makají, protože právě ve slipech vyniknou jejich vypracované nohy. Moderní střihy slipů navíc zdůrazňují pánské zadní partie a podporují i ty přední. Věděli jste, že je možné, koupit si slipy s push-up efektem? Pánové, kteří chtějí své mužství ještě více zdůraznit, tuto možnost zcela jistě ocení.

Astratex
Zdroj: Astratex

Je jedno, zda muž spadá do trenkového klubu, dává přednost boxerkám, rád podstupuje nové výzvy a nosí jocsky nebo je zastáncem klasiky v podobě slipů, každý typ pánského spodního prádla má své výhody. A pokud je nositel se svojí volbou spodního prádla spokojen, není nutné zkoušet něco jiného.

Domů
Sdílet
Diskuse