Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. ledna 2022 13:10
Čas čtení 1:02
Radim Šlechta

Policie zatkla hráče Manchesteru United. Je podezřelý z napadení a znásilnění přítelkyně

Policie zatkla hráče Manchesteru United. Je podezřelý z napadení a znásilnění přítelkyně
Zdroj: TASR/AP
NEWS FOTBAL
Uložit Uložené

Policie pokračuje ve vyšetřování případu devatenáctiletého fotbalisty. Jeho přítelkyně na sociální sítě zveřejnila sérii obrázků svých zranění a nahrávku, kde se fotbalista domáhal sexu.

Aktualizace 2. února 12:11: Fotbalista Mancheter United Mason Greenwood byl propuštěn na kauci. Informoval o tom server BBC.

Fotbalového hráče britského Manchester United Masona Greenwooda zatkla policie kvůli podezření ze znásilnění a ublížení na zdraví. Ty měl spáchat na své bývalé přítelkyni, která si jeho útok zaznamenala a následně zveřejnila fotky svých zranění na sociální sítě.

Vyšetřování potvrdila i manchesterská policie, která sdělila, že Mason je skutečně podezřelý z trestního činu znásilnění a ublížení na zdraví. Podezření podle policie vychází z publikovaných fotek na sociálních sítích oběti. Fotbalista je v současnosti ve vazbě a čeká na další vývoj vyšetřování. Ke kauze se Mason zatím nevyjádřil.

Domů
Sdílet
Diskuse