Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Beryko.
4. února 2022 15:30
Čas čtení 0:54
Sponzorovaný obsah

Vyrážíš na hory? Nezapomeň si chytré hodinky

Vyrážíš na hory? Nezapomeň si chytré hodinky
Zdroj: Amazfit
SPORT LYŽOVÁNÍ SNOWBOARD ZIMNÍ SPORTY
Uložit Uložené

Ať miluješ lyžování, běžky nebo snowboard, možná pro tebe bude zajímavé, jak tyhle sporty ovlivňují tvou fyzičku.

Zima je v plném proudu a ty se možná chystáš na hory. Zimní sporty, stejně jako jakékoliv jiné, mají pozitivní vliv na tvou fyzičku. Proto si na lyžování, snowboard nebo běžky nezapomeň chytré hodinky. Dozvíš se z nich tepovou frekvenci, spálené kalorie a spoustu dalších užitečných informací.

Změříš si sjezdové lyžování i hraní deskovek

Chytré hodinky mají v sobě zabudovaný režim měření pro zimní sporty. Při sportech, jako je snowboarding nebo sjezdové lyžování, skvěle poslouží chytré hodinky Amazfit GTR 3 Pro. Hodinky však obsahují mnohem více sportovních režimů pro vnitřní i venkovní aktivity. Není tam pouze chůze, běh, plavání, jízda na kole nebo posilování, ale i hraní počítačových her a deskovek. Zvládnou sami rozpoznat osm běžných režimů, takže je nemusíš ručně spouštět.

Fungují za deště i sněhu

Jestli se chystáš do drsnějších podmínek nebo ti nepřeje počasí, oceníš, že jsou Amazfit GTR 3 Pro plně voděodolné (v létě vydrží potápění až do hloubky 50 metrů.) Teploty v rozmezí – 40 až –70 stupňů u nás ani v okolních zemích nehrozí, ale ilustrují výdrž hodinek i v takto extrémních podmínkách. 

smart watch
Zdroj: Amazfit

GPS zaznamená tvou trasu

Během delších horských túr na běžkách můžeš použít GPS a získat tak přesně zaznamenanou trasu. Amazfit GTR 3 Pro ti po ukončení aktivity na displeji zobrazí velmi přehledné statistiky včetně mapy. Veškeré výsledky můžeš pohodlně synchronizovat s dalšími aplikacemi, jako je například Apple Health, Google Fit či Strava.

Zpět
Sdílet
Diskuse