Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. února 2022 10:00
Čas čtení 4:00
Vojtěch Vanda

Nejlepší alba týdne: Královna R&B, láska s Jasonem Mrazem a nadpozemský rap

Nejlepší alba týdne: Královna R&B, láska s Jasonem Mrazem a nadpozemský rap
Zdroj: Daniel Knighton/Getty Images
HUDBA HUDBA
Uložit Uložené

Trocha popu, trocha R&B a hodně rapu.

Ať jsi, kde jsi, čas na novou hudbu je vždy. Tento týden byl výživný zejména pro fanoušky ze Spojených států. Nové releasy, které se objevily zejména v pátek, byly vzhledem k blížícímu se svátku sv. Valentýna tematické, zpěvné a temperamentní, ale zkrátka nepřišel ani milovník tvrdších rýmů. A to jak milovník zajetějších jmen, tak těch mladých. Vše najdeš níže.

Doporučeno
Nejlepší alba týdne: 2 Chainz nepřekvapil, Korn překonali sami sebe a Bastille se snaží najít radost v době plné temna Nejlepší alba týdne: 2 Chainz nepřekvapil, Korn překonali sami sebe a Bastille se snaží najít radost v době plné temna 4. února 2022 20:01

Snoop Dogg – BODR

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený snoopdogg (@snoopdogg)

Do kterého roku jsme se to vrátili? 1993?! Snoop Dogg má za sebou velice turbulentní týden. Nejenže koupil legendární label Death Row Records, jenž jej prakticky v devadesátých letech proslavil, ale také na něm rovnou ohlásil vydání nové sólové desky s názvem BODR.

Album je od začátku do konce čirá gangsta nostalgie. Sen, o kterém Snopp v tracku Still Smokin mluví, tedy že byl znovu v Death Row, se splnil, vyšla mu deska s coverem animovaného psa a záda mu kryjí Nas s Nate Doggem. Ikona Long Beach tě na osmnáctistopé desce přesvědčí, že na starý styl prostě nezanevřela.

Sympatickým krokem je ale v tomto případě i hostování nových jmen, které se proplétají mezi legendami typu The Game, T.I. nebo výše zmíněný král G-Funku. Teď už jen zbývá se těšit na to, co Snoop ve spolupráci s Dr. Dre, Eminemem, Kendrickem Lamarem a Mary J. Blige předvedou na dříve ohlášeném poločasovém vystoupení v rámci Super Bowlu. Určitě to bude něco z alba, tak si ho naposlouchej.

Jason Mraz - Lalalalovesongs

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jason Mraz (@jason_mraz)

Ano, nadcházející týden to bude hodně o sladkých slovíčkách, růžové bavě, spoustě srdíček a zamilovaných tónů, se kterými budou obchodní domy lákat na slevy a šťastně zadané páry otravovat všechny nešťastně nezadané. Možná přijde zlomené srdce, možná se objeví splín, ale na všechny scénáře bude jistě kladně působit nová deska Jasona Mraze Lalalalovesongs.

Domů
Sdílet
Diskuse