Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. února 2022 10:00
Čas čtení 1:07
Tereza Šnajdrová

Sleduj trailer nového dokumentárního filmu Olivie Rodrigo. Vznikl pod taktovkou Disney+ a je úzce spojen s deskou Sour

Sleduj trailer nového dokumentárního filmu Olivie Rodrigo. Vznikl pod taktovkou Disney+ a je úzce spojen s deskou Sour
Zdroj: Geffen Records/propagační materiál
NEWS DISNEY
Uložit Uložené

Populární zpěvačka Olivia Rodrigo oznámila vydání nového dokumentárního snímku Driving Home 2 U (A Sour Film), který vznikl pod taktovkou Disney+ a mapuje psaní jejího debutového alba Sour. Co na něj říkáš?

Osmnáctiletá zpěvačka Olivia Rodrigo zažívá boom, o kterém se ji asi nikdy nesnilo. Poté, co svoji kariéru odstartovala na dětském kanálu Disney, málokdo tušil, že se nejedná jen o další hvězdičku, jejíž záře vyhasne dřív, než dokáže něco většího. Olivia však dokazuje opak o po úspěšném debutovém albu Sour, s nímž bodovala v hitparádách po celém světě, oznamuje vydání dokumentárního filmu, který mapuje proces psaní desky Sour. Z prvního traileru je zřejmé, že se fanoušci mají na co těšit.

Doporučeno
Olivia Rodrigo: Od zlomeného srdce až po průšvih s merchem. Popisujeme, jak se hvězda Disney dostala až na vrchol Olivia Rodrigo: Od zlomeného srdce až po průšvih s merchem. Popisujeme, jak se hvězda Disney dostala až na vrchol 22. září 2021 11:30

Chci lidem vyprávět, co se během nahrávání alba Sour dělo vzadu v mé hlavě, a to takovým způsobem, abych na sebe mohla být hrdá a nestyděla se. Není nic lepšího než výtky a urážky proměnit v něco, na co jste hrdí,“ říká v traileru Olivia Rodrigo. 

Domů
Sdílet
Diskuse