Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. března 2022 v 8:14
Čas čtení 0:57
Tereza Šnajdrová

HBO Max už je i v Česku. Od dnešního dne můžeš na streamovací platformě sledovat seriál Peacemaker nebo populární sci-fi Duna

HBO Max už je i v Česku. Od dnešního dne můžeš na streamovací platformě sledovat seriál Peacemaker nebo populární sci-fi Duna
Zdroj: Warner Bros.
NEWS MAX MAX SERIÁLY
Uložit Uložené

V úterý 8. března na český trh dorazilo HBO Max. Nabídne ti filmy a seriály od společností Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network nebo Max Originals.

Seriál Peacemaker, legendární sci-fi Duna nebo klasiky jako Přátelé a Rick a Morty. Tohle všechno najdeš od dnešního dne na streamovací platformě HBO Max, která konečně přišla i do Česka a stala se tak největším konkurentem Netflixu. HBO Max vystřídá HBO GO a pořídit si ho nyní můžeš za speciální akční cenu 132 korun měsíčně. Po 31. březnu stoupne cena této služby na 199 korun a HBO Max tak v Česku bude nejdražší ze všech zemí.

Doporučeno
RECENZE: Duna RECENZE: Duna 20. října 2021 v 13:30

Na HBO Max najdeš filmy a seriály od společností Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network nebo Max Originals, takže se nemusíš obávat, že by sis nevybral. HBO Max slibuje, že předplatitelům nabídne o 70 % více pořadů, než kolik jich najdeš na HBO GO, a najdou se mezi nimi i nejnovější snímky, ke kterým se předplatitelé dostanou již 45 dnů po premiéře

Těšit se můžeš na oblíbené seriály Super Drbna, Přátelé, Rick a Morty, Sex ve městě, Teorie velkého třesku, Euforie, Černobyl, ale také na novinky ze světa filmu. Jen na HBO Max můžeš už dnes sledovat oblíbené sci-fi Duna, drama Joker, seriály Peacemaker, Station Eleven, Sex Lives of College Girls a mnoho dalších. 

Jedno negativum však HBO Max v Česku přece jenom má. V současné chvíli si ho můžeš pořídit za akčních 132 korun měsíčně, ale od 31. března jeho cena stoupne na 199 korun za měsíc. HBO Max v Česku tak bude nejdražší ze všech zemí, a to až o 25 %.

Domů
Sdílet
Diskuse