Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. března 2022 13:33
Čas čtení 1:06
Tereza Šnajdrová

„Prokážu svou nevinu.“ Dominik Feri reaguje na obvinění ze znásilnění

„Prokážu svou nevinu.“ Dominik Feri reaguje na obvinění ze znásilnění
Zdroj: ČTK/Šimánek Vít
NEWS DOMINIK FERI
Uložit Uložené

Policie ČR obvinila bývalého poslance TOP 09 Dominika Feriho ze znásilnění. Ke kauze se po několika měsících vyjádřil i sám politik a na Instagramu napsal, že „prokáže svoji nevinu tak jako doposud ve všech ostatních případech v této věci.“

Vyšetřování Dominika Feriho začalo na jaře roku 2021, kdy Deník N a A2larm přinesly výpovědi několika žen, které měl tehdejší poslanec TOP 09 sexuálně napadnout či se k nim měl chovat jiným, predátorským způsobem. Policie ČR nyní Dominika Feriho obvinila ze znásilnění, k čemuž se vyjádřil i sám politik. „Prokážu svou nevinu tak jako doposud ve všech ostatních případech v této věci,“ napsal na Instagramu.

Doporučeno
Dominik Feri je stíhán i za znásilnění spáchané na dítěti. Hrozí mu až 10 let za mřížemi Dominik Feri je stíhán i za znásilnění spáchané na dítěti. Hrozí mu až 10 let za mřížemi 8. března 2022 11:24

Policie obvinila exposlance Dominika Feriho ze znásilnění. Policie Feriho prověřuje od loňského června, kdy ho několik žen v médiích obvinilo ze sexuálního obtěžování a násilí,“ informovalo v úterý dopoledne zpravodajství ČT24.

Domů
Sdílet
Diskuse