Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. března 2022 11:45
Čas čtení 1:05
Vojtěch Vanda

Silvia Dellai vystřídá v Like Housu 3 Dominiku Myslivcovou

Silvia Dellai vystřídá v Like Housu 3 Dominiku Myslivcovou
Zdroj: FTV Prima
OSOBNOSTI LIKE HOUSE 3
Uložit Uložené

Ve vile dojde k plánované změně. Influencerka Dominika Myslivcová po třech týdnech konči ve třetí řadě reality show Like House.

Ve vile dochází ke změně. Po třech týdnech se s diváky reality show Like House 3 rozloučí růžová influencerka Dominika Myslivcová. Podle serveru Lajk.cz se jedná o plánovanou změnu. Její místo ve vile zaujme další známá osobnost, která se proslavila zejména svým hraním ve filmech pro dospělé a v poslední době také snahou prosadit se v bojových sportech – Silvia Dellai.

Doporučeno
Like House se dnes vrací na obrazovky. Ve třetí sérii bude o půl milionu korun soutěžit i Dominika Myslivcová Like House se dnes vrací na obrazovky. Ve třetí sérii bude o půl milionu korun soutěžit i Dominika Myslivcová 7. března 2022 17:04

Přestože se jí mezi mladými influencery zalíbilo, vilu Like House 3 a obrazovky televize Prima opustí. Už 28. března by měla odejít Dominika Myslivcová. Konkrétní důvod, proč se tak děje, však server Lajk.cz neuvedl. 

Domů
Sdílet
Diskuse