Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. března 2022 17:10
Čas čtení 1:18
Radim Šlechta

Doja Cat po hádce s fanoušky řekla, že „končí“. „Je to zas*aná noční můra,“ napsala na Twitter

Doja Cat po hádce s fanoušky řekla, že „končí“. „Je to zas*aná noční můra,“ napsala na Twitter
Zdroj: Joe Scarnici/Getty Images
NEWS DOJA CAT
Uložit Uložené

Zpěvačka Doja Cat se na Twitteru pohádala s fanoušky kvůli zrušenému koncertu v Paraguayi. Poté oznámila, že „končí“.

Americká zpěvačka Doja Cat na Twitteru oznámila, že „končí“. Informuje o tom CNN. Stalo se tak poté, co se pohádala s fanoušky ohledně svého koncertu v Paraguayi, který byl z důvodu povodní zrušen. Společně s ní měli na akci vystupovat také Machine Gun Kelly nebo Foo Fighters. 

Zpěvačka chvíli po svém neodehraném koncertu na Twitteru zveřejnila příspěvek, kde děkovala svým fanouškům z Brazílie, kde vystoupila po zrušeném koncertu v Paraguayi. Její příspěvek vyvolal ve vlákně ostrou diskusi a fanoušci ji vyčítali, že se směrem ke svým paraguayským fanouškům nevyjádřila. „Ani jeden post nebo fotka, tweet, příběh na Instagram,“ napsala jedna z fanynek.

Zpěvačka se omluvila, avšak na omluvy bylo podle fanoušků již příliš pozdě. Následně si Doja Cat změnila jméno na „i quit“, které později přepsala na „i quit still“ („končím“ a „stále končím“).

Jak informuje CNN, v současné době není zcela jasné, zda interpretka svými slovy myslela, že končí s hudbou, anebo s Twitterem. 

„Nemůžu se dočkat, až kur*a zmizím. Nepotřebuji, abyste mi věřili. Všechno je pro mě mrtvé, hudba je mrtvá a já jsem kur*a blázen, že jsem si myslela, že jsem pro ni stvořena. Tohle je zas*aná noční můra, přestaňte mě sledovat,“ napsala následně na Twitter.

Její vyjádření ale fanoušky neodradilo od další kritiky a do zpěvačky se pustili v dalších tweetech. „Chtěli jsme jen fotku nebo post, kde se zeptáš, jestli jsme v pohodě. Jen, abychom věděli, že jsme neriskovali naše životy nadarmo,“ kritizovala jedna z fanynek zpěvaččino rozhodnutí.

Domů
Sdílet
Diskuse