Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. března 2022 10:55
Čas čtení 1:31
Ilona Hobzová

VIDEO: Leoš Mareš jako Jon Snow láká na start HBO Max. „Spojuje nás záliba v kožichách“, říká

VIDEO: Leoš Mareš jako Jon Snow láká na start HBO Max. „Spojuje nás záliba v kožichách“, říká
Zdroj: HBO Europe
ZAJÍMAVOSTI HBO MAX LEOŠ MAREŠ
Uložit Uložené

Platforma HBO Max dorazila na český trh 8. března.

Na začátku března dorazila do Česka streamovací platforma HBO Max. Start služby nyní podpořila kampaň Nechte se pohltit na Max. Stojí za ní agentura Socialpark, která nechala převtělit čtyři vlivné influencery ve známé filmové a seriálové hrdiny. 

Mareš jako Jon Snow? Spojuje nás záliba v kožichách, říká moderátor

„HBO Max přišlo letos v březnu do Česka i Slovenska a my jsme dostali za úkol vytvořit kampaň pro influencery. Přišli jsme s nápadem, vybrali vhodné tváře a natočili s nimi videa, kde si zahráli své oblíbené postavy,“ uvedla ke kampani agentura Socialpark. 

Jednou z hlavních tváří kampaně se stal Leoš Mareš, který se převtělil do Jona Snowa z populárního seriálu Hra o trůny. „Je to nejlepší seriál všech dob a Jona Snowa snad musí mít rád každý. Navíc nás spojuje záliba v kožichách. A mohl jsem také konečně ‚vyvenčit‘ originál repliku meče Jona Snowa, kterou jsem dostal od přátel a doteď mi visela doma na zdi,“ uvedl pro server Marketing & Media sám Mareš.

Domů
Sdílet
Diskuse