Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Kofola.
19. dubna 2022 13:30
Čas čtení 0:51
Sponzorovaný obsah

Love is on the air: Co je vztahový minimalismus a jak ho uplatňovat v přátelství?

Love is on the air: Co je vztahový minimalismus a jak ho uplatňovat v přátelství?
Zdroj: REFRESHER/Eliška Kubů
NEWS LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Dají se přátelé „vytřídit?“ Nikita s Vítkem tomu přijdou na kloub v nové epizodě podcastu, jehož partnerem se stala tak trochu symobolicky láskyplná Kofola.

Doktorka Nikita a docent Zach se tentokrát pustili do lehce kontroverzního tématu a probírají minimalismus ve vztazích. Co to znamená a jak promítnout minimalismus do vztahů, když to většině lidem dělá problém i při nákupu oblečení? V nové epizodě Love is on the air najdeš odpovědi.

V předešlých epizodách Nikita s Vítkem hned několikrát zmínili, jak jsou pevné vztahy vzácné a že je třeba o ně pečovat. Tentokrát probírají, co dělat, když ti některé vztahy s blízkými nic nepřináší nebo ti dokonce škodí. Dozvíš se, kdy se jich raději vzdát a jak to udělat férovým způsobem.

Partnerem epizody se stala Kofola, která je s tématem lásky a vztahů neodmyslitelně spojená. Celý díl vztahového podcastu se nese v duchu jejího motta z poslední kampaně „Méně cukrování, více lásky.“ Jestli se jím řídí i moderátoři podcastu a odpovědi na další otázky ohledně tématu uslyšíš v novém dílu Love is on the air.

kofola
Zdroj: Kofola
Ochucená Kofola MéněVíce

Kofola ve své jarní kampani dokazuje, že nejen v lásce někdy méně znamená více. Na pozadí vztahového příběhu romanticky založeného Kamila a drsňačky Kláry představuje novou řadu ochucené Kofoly se sníženým obsahem cukru. Myšlenku „méně je více“ rozvíjí i spuštěním originálního e-shopu s limitovanou edicí lokálního merche. Originální #merchcochces najdeš na www.kofolashop.cz

Nenech si ujít novou epizodu tvého oblíbeného podcastu s ještě oblíbenějšími moderátory!

Domů
Sdílet
Diskuse