Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. května 2022 16:41
Čas čtení 0:48
Tereza Šnajdrová

Vražda v Rychvaldě: Muž zabil bývalou manželku. Pak se pokusil o sebevraždu

Vražda v Rychvaldě: Muž zabil bývalou manželku. Pak se pokusil o sebevraždu
Zdroj: Policie ČR (ilustrační foto)
NEWS POLICIE ČR
Uložit Uložené

Kriminalisté z Moravskoslezského kraje vyšetřují vraždu, k níž došlo v noci z neděle na pondělí. Ženu středního věku měl zavraždit její bývalý manžel, který se po činu pokusil o sebevraždu.

Kriminalisté z Moravskoslezského kraje vyšetřují vraždu ženy ve středním věku, k níž mělo dojít v noci z neděle na pondělí v obci Rychvald na Karvinsku. Podezřelým má být její bývalý manžel, který se krátce po činu pokusil o sebevraždu a skončil v rukou záchranářů, informují Policie ČR a CNN Prima News.

Doporučeno
Jaromír Jágr měl nehodu, přiznal její zavinění. „Myslel jsem si, že je to můj konec,“ uvedl. (Aktualizováno) Jaromír Jágr měl nehodu, přiznal její zavinění. „Myslel jsem si, že je to můj konec,“ uvedl. (Aktualizováno) 25. května 2022 12:16

„Policisté přijali oznámení v noci z neděle na pondělí. Na místo přijeli policisté územního odboru Karviná, posléze také krajští kriminalisté specializující se na závažnou násilnou trestnou činnost, kteří si věc převzali. V tuto chvíli můžeme potvrdit, že obětí je žena středního věku. Podezřelým je muž, který je v péči zdravotníků,“ uvedla tisková mluvčí Soňa Štětínská. 

„Kriminalisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy. V prověřování pokračují, kromě jiného shromažďují a analyzují zjištěné a získané informace. S ohledem na stav řízení nelze v této chvíli poskytnout bližší informace,“ dodala Štětínská s tím, že zadržený muž zatím ještě obviněn nebyl.

Zpravodaj CNN Prima News zjistil, že podezřelým je bývalý manžel zavražděné. Tělo zesnulé měl najít soused, který slyšel ženin křik, a když do rodinného domu přišel, na podlaze uviděl její bezvládné tělo v kaluži krve, poraněného muže a dva mrtvé psy. Následně přivolal policii i záchrannou službu.

Domů
Sdílet
Diskuse