Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. května 2022 19:23
Čas čtení 0:45
Tereza Šnajdrová

Na Kladensku byla nalezena mrtvá exotická zvířata. Případem se zabývají kriminalisté

Na Kladensku byla nalezena mrtvá exotická zvířata. Případem se zabývají kriminalisté
Zdroj: TASR/AP/Bikas Das
NEWS POLICIE ČR ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Kutnohorští policisté se zabývají znepokojivým nálezem uhynulých exotických zvířat, jejichž těla byla objevena u silnice na Kladensku. Příčina jejich smrti není známá.

Kutnohorští policisté prověřují nález uhynulých exotických zvířat, který byl nahlášen v úterý odpoledne. Ostatky mrtvých zvířat byly nalezeny na pozemku mezi obcemi Kačice a Smečno, zjistil zpravodaj TN.cz. Podle Policie ČR zatím není známo, o jaká zvířata se jedná, a nejasná je i příčina jejich úmrtí.

Doporučeno
VIDEO: Českou družici Planetum-1 vynese do vesmíru raketa společnosti SpaceX. Sleduj start živě VIDEO: Českou družici Planetum-1 vynese do vesmíru raketa společnosti SpaceX. Sleduj start živě 25. května 2022 18:52

„V úterý 24. května 2022 byly z pozemku u Kladna vykopány dva kusy zvířecích ostatků, které budou podrobeny znaleckému zkoumání. To následně určí příčinu jejich úhynu, ale i konkrétní druh zvířete, o který se jednalo,“ uvedl tiskový mluvčí policie Pavel Truxa. „Případ je na samém počátku prověřování, proto není v současné chvíli možné poskytnout konkrétnější informace,“ doplnil. 

Zpravodaj TN.cz zjistil, že uhynulá zvířata byla nalezena přímo u silnice, mezi obcemi Kačice a Smečno. Ačkoli policie konkrétní druh zvířete neuvádí, údajně by se mělo jednat o dva tygry. 

Přestože byla uhynulá zvířata nalezena na Kladensku, případu se ujali policisté z Kutné Hory. To podle TN.cz naznačuje, že určité stopy vedou právě do tohoto města. „Policisté z Kutné Hory se zabývají nálezem uhynulých exotických zvířat. V současné době je případ na samém počátku prověřování, bližší informace proto zatím nejsou k dispozici,“ řekla mluvčí středočeských policistů Barbora Schneeweissová.

Domů
Sdílet
Diskuse