Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. července 2022 18:50
Čas čtení 0:44
Tereza Šnajdrová

VIDEO: Brněnští kriminalisté pátrají po muži, který byl svědkem pobodání řidiče

VIDEO: Brněnští kriminalisté pátrají po muži, který byl svědkem pobodání řidiče
Zdroj: Policie ČR
NEWS BRNO JIHOMORAVSKÝ KRAJ POLICIE ČR ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Policisté z Brna pátrají po cyklistovi, který má být hlavním svědkem incidentu, k němuž došlo v pátek odpoledne na ulici Kotlářská. Pachatel tam měl pobodat mladého řidiče.

Brněnští kriminalisté pátrají po cyklistovi, který jel v pátek po 14. hodině po ulici Kotlářská. Muž je hlavním svědkem incidentu, při němž byl pobodán mladý řidič. Ten musel být urgentně převezen do nemocnice a pachatel z místa činu utekl, píše Policie ČR.

Doporučeno
Čtyřnásobná vražda v Keddie zůstává záhadou. Kdo brutálně zavraždil matku a její děti? Čtyřnásobná vražda v Keddie zůstává záhadou. Kdo brutálně zavraždil matku a její děti? 28. června 2022 8:30

„V pátek krátce po 14. hodině došlo v Brně na ulici Kotlářská k pobodání mladého řidiče. Tomu přecházela vzájemná rozepře mezi dvěma muži. Po útoku nožem musel být zraněný šofér urgentně transportován do nemocnice,“ řekl policejní mluvčí Petr Vala.

Pachatel z místa činu utekl. Policisté proto hledají cyklistu, který jel v době incidentu kolem a celé napadení údajně viděl. „Svou případnou svědeckou výpovědí by mohl významným způsobem přispět k objasnění případu,“ pokračoval Vala.

Pokud muže z videa poznáš, zkontaktuj prosím policii na tísňové lince 158. „Policisté také uvítají svědectví dalších osob, které byly roztržce přítomny. Pomoci ale také mohou záznamy z palubních kamer ostatních řidičů,“ dodal tiskový mluvčí.

Domů
Sdílet
Diskuse