Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. července 2022 15:27
Čas čtení 1:18
Ondřej Jarůšek

Youtuber Vláďa Videos se stal promotérem známé české MMA organizace. Má vzkaz pro Karlose Vémolu

Youtuber Vláďa Videos se stal promotérem známé české MMA organizace. Má vzkaz pro Karlose Vémolu
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT BOJOVÉ SPORTY MMA YOUTUBE
Uložit Uložené

Vladimír Kadlec alias Vláďa Videos hlásí velkou novinku, stává se MMA promotérem.

Youtuber a bavič Vladimír Kadlec alias Vláďa Videos oznámil velkou novinku – stal se novým spolumajitelem a promotérem domácí MMA organizace GCF (Gladiator Championship Fighting). Své fanoušky o tom informoval na sociálních sítích. „Spolumajitel a promotér nejstarší organizace GCF, rád vás poznávám!“ napsal známý youtuber k fotce s logem organizace za zády.

Doporučeno
UFC bojovník přežil bodnutí nožem do srdce a s gangem při bankovní loupeži ukradl 53 milionů liber. Dodnes je ve vězení UFC bojovník přežil bodnutí nožem do srdce a s gangem při bankovní loupeži ukradl 53 milionů liber. Dodnes je ve vězení 5. července 2022 7:00

Další velký promotér?

Na svém youtubovém kanále zároveň zveřejnil video, kde blíže popsal svoje spojení s GCF a připomněl její minulost. „(Organizace) má za sebou desítky turnajů, ale co především, byly v ní naše největší MMA hvězdy,“ říká Kadlec. Pod GCF v minulosti zápasil například současný UFC šampion Jiří Procházka, Karlos Vémola, David Dvořák a řada dalších zvučných jmen.

„Na české scéně už není jenom jeden velký promotér, ale dva,“ řekl dále Kadlec směrem k Ondřeji Novotnému, promotérovi organizace OKTAGON MMA. Právě pod touto organizací měl Vláďa Videos v minulosti zápasit se slovenským youtuberem Expl0itedem, kvůli pandemii koronaviru se však jejich střet odkládal, a nakonec byl zrušen.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený ☄️ Vláďa Kadlec ☄️ (KOMIK) (@vladavideos)

Vémolo, vrať pás, říká Kadlec 

Kromě toho Kadlec namířil pozornost na Karlose Vémolu, který jej ve své talk show konfrontoval s otázkou, co by dělal, kdyby mu vypnuli internet. „Byl bych třeba na golfu, protože to promotéři a spolumajitelé dělají, už jenom hrajou golf. Takže až jednoho dne pověsíš rukavice na hřebík a nebudeš vědět, do čeho píchnout, klidně mi zavolej. Já ti milerád u nás v organizaci místečko najdu,“ uvedl.

Doporučeno
Dominik jako bodyguard hlídá rapery i děti prominentů: V klubu dávám pozor, aby jim někdo nehodil něco do pití Dominik jako bodyguard hlídá rapery i děti prominentů: V klubu dávám pozor, aby jim někdo nehodil něco do pití 2. dubna 2024 16:00

Zároveň ale po Vémolovi chce, aby vrátil pás, který v GCF vyhrál v roce 2013. „Karle, zjistil jsem ještě jednu věc, že v téhle organizaci jsi právoplatný šampion, tak ti teď řeknu novinku... už ne. A víš proč? Protože můžu. Takže teď ten pás, co máš doma, mi hodíš hezky zpátky do kanclu, ať mám na co koukat,“ dodává.

Na jeho slova zatím český Terminátor nereagoval. Vláďa Videos patří mezi přední české influencery. Na Instagramu jej sleduje přes 600 tisíc uživatelů a jeho youtubový kanál má více než 700 tisíc odběratelů. 

Domů
Sdílet
Diskuse