Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. července 2022 10:05
Čas čtení 0:50
Tereza Šnajdrová

Will Byers je gay, potvrdil hvězdný herec ze seriálu Stranger Things Noah Schnapp

Will Byers je gay, potvrdil hvězdný herec ze seriálu Stranger Things Noah Schnapp
Zdroj: Netflix/propagační materiál
NEWS NETFLIX STRANGER THINGS ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Po odvysílání 4. série populárního seriálu Stranger Things začala veřejnost spekulovat nad tím, jakou sexuální orientaci má Will Byers. Herec Noah Schnapp nyní potvrdil to, co si mnozí mysleli. Will je gay a chová city k Mikovi.

Čtvrtá série oblíbeného seriálu Stranger Things v mnohých vyvolala otázku, jak je to se sexuální orientací Willa Byerse. Tvůrci totiž naznačovali, že by se mladý chlapec mohl zamilovat do svého kamaráda Mika, avšak nikdo to nemohl s jistotou potvrdit. Sám herec Noah Schnapp, který Willa hraje, v minulosti říkal, že „záleží na interpretaci diváků“, avšak nyní spekulace potvrdil. „Teď už je stoprocentně jasné, že Will je gay a miluje Mika,“ uvedl v rozhovoru pro Variety.

Doporučeno
Netflix do konce roku vydá 10 filmů, na které se těšíme více než na Avatara 2 Netflix do konce roku vydá 10 filmů, na které se těšíme více než na Avatara 2 13. července 2022 16:30

„Byla to výzva, ale zároveň jsem si to natáčení moc užil. Ztvárnit postavu, která se potýká s coming outem, není jednoduché, musel jsem nad tím opravdu přemýšlet,“ pokračoval. 

Stranger Things
Zdroj: Netflix

„Je to takové mnohotvárné trauma, které se táhne už roky. Willa nejdřív unesl Demogorgon, nikdy nebyl plně vyslyšen a teď se bojí vyjít s pravdou ven. Neví, jestli to jeho přátelé přijmou, a také nechce ublížit Eleven. Ona je jako jeho sestra, a pokud jí Will řekne, že má Mika rád, může zranit její city,“ doplnil herec.

Noah Schnapp již dříve označil Willa za „zebru mezi koňmi“ a vyjádřil podporu všem, kteří se s postavou dokáží sžít a ztotožnit. 

Na to, jak bude Willův coming out pokračovat, si však ještě budeme muset počkat. Pátá série seriálu Stranger Things by se totiž na televizní obrazovky měla dostat až v roce 2024.

Domů
Sdílet
Diskuse