Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. srpna 2022 17:27
Čas čtení 0:39
Barbora Volfová

Jak bude podle umělé inteligence vypadat poslední selfie před koncem světa?

Jak bude podle umělé inteligence vypadat poslední selfie před koncem světa?
Zdroj: Midjourney
NEWS UMĚLÁ INTELIGENCE ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Podívej se, jak by podle umělého generátoru obrázků vypadalo poslední selfie před koncem světa.

Uživatel s přezdívkou zx_JB zveřejnil se světem alarmující obrázky, které se mu skrz platformu Midjourney podařilo vygenerovat. Takto umělá inteligence předpovídá, jak bude vypadat poslední selfie, které kdy bude pořízeno. Informuje o tom server Pcgamer. 

Midjourney, selfie vygenerované umělou inteligencí.
Midjourney, selfie vygenerované umělou inteligencí. Zdroj: Midjourney
Midjourney je generátor obrázků AI, který uživatelům umožňuje představit si možnou budoucnost, alternativní časové osy nebo navrhovat lofi miniatury. Činí tak pomocí robota na Discordu a po omezenou dobu je pro všechny zdarma. 

Na vygenerovaných snímcích můžeš vidět šlachovité postavy bez úsměvů s prázdným pohledem, jejichž výraz jako by říkal: „Pomozte nám.“ V pozadí navozují kouř, znečištění a plameny apokalyptickou atmosféru.

Kanál s názvem Robots Overloards zveřejňuje na TikToku zajímavé obrázky vygenerované umělou inteligencí. Na jednoduchou otázku ti AI odpoví mnohdy děsivou generací snímků. Pokud tě tedy zajímá, jak vypadá například strach z hadů, lidé zpívající poslední píseň před koncem světa, dosud neobjevená zvířata, nebe či jak to vypadá uvnitř bermudského trojúhelníku, neváhej kanál navštívit.

@robotoverloards Asking an Ai how Heaven looks like #heaven#religion#god#christianity#ai#midjourney #dalle2 ♬ Blade Runner 2049 - Synthwave Goose
poslední selfie
Zdroj: Midjourney
Domů
Sdílet
Diskuse