Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. prosince 2022 v 11:12
Čas čtení 1:24
Vojtěch Vanda

Máš tetování s motivem Kanyeho Westa? Londýnské studio ti kérku odstraní zdarma

Máš tetování s motivem Kanyeho Westa? Londýnské studio ti kérku odstraní zdarma
Zdroj: GC Images/Edward Berthelot
ZAJÍMAVOSTI KANYE WEST
Uložit Uložené

Byla doba, kdy ti imponovalo umění Kanyeho Westa, ale zrovna nesouzníš s jeho posledními výroky? Pokud ti z té doby zbylo tetování s jeho motivy, v Londýně si jej můžeš nechat zdarma odstranit.

Nelíbí se ti postoje Kanyeho Westa a chceš si nechat odstranit tetování na těle s jeho motivem? Londýnské tetovací studio Naama Studios to udělá zadarmo, informuje The Washington Post. Studio odstartovalo kampaň s názvem „Yeezy come, Yeezy go“ již minulý měsíc, kdy West již nějakou dobu vyjadřoval na veřejnosti své antisemitské názory. 

Doporučeno
Kanye West v rozhovoru chválil Hitlera a četl antisemitské vtipy. A dostal znovu ban na Twitteru Kanye West v rozhovoru chválil Hitlera a četl antisemitské vtipy. A dostal znovu ban na Twitteru 2. prosince 2022 v 10:42

O tom, co Kanye zase řekl, se můžeš dočíst v našem dnešním článku. West ventiloval své myšlenky v podcastu konspiračního teoretika Alexe Jonese, kam přišel v černé kukle. V posledním výroku dokonce velebil Adolfa Hitlera a pronášel antisemitské vtipy. 

Chválil nacistického vůdce 

„Na Hitlerovi vidím dobré věci. Každý člověk něco přinesl, obzvláště pak Hitler,“ prohlásil rapper. „Přemýšlel jsem o satanovi. Ať už jde o sionisty, nebo Hitlera, není to jimi. Je to satan, kdo využívá lidi a ovládá je démonickými silami,“ mluvil o lidských špatných vlastnostech a činech a jejich příčinách. „Židovská média v nás vyvolávají pocit, že nacisté a Hitler nepřinesli světu nic hodnotného. Mezitím se ve světě děje to, co se děje,“ dodal.

Někteří jeho fanoušci toho proto měli akorát tak dost a rozhodli se, že svou podporu věnují někomu jinému. Donutilo je to také nechat si odstranit tetování s jeho motivem, které si nechali na tělech vytvořit, řekněme, v lepších časech.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený NAAMA (@naamastudios)

Za tetování i šikana

„Když máte tetování inspirované někým, koho obdivujete, a on se začne dostávat na titulky kvůli špatným důvodům, není to přesně něco, co byste chtěli nosit na rukávu,“ uvedla společnost ve vyjádření pro The Washington Post. „Chápeme, že podobná tetování mohou být v dnešní době pobuřující, a ne každý si může dovolit nechat toto tetování odstranit,“ dodalo.

Doporučeno
Kanye West vs. Taylor Swift: Kdo odstartoval známý „beef“, jak skončil a jakou roli v něm sehrála Kim Kardashian? Kanye West vs. Taylor Swift: Kdo odstartoval známý „beef“, jak skončil a jakou roli v něm sehrála Kim Kardashian? 5. května 2024 v 8:30

Studio již údajně kontaktovala zhruba desítka zájemců o službu, mezi nimiž byl právě i jedinec, jenž byl kvůli tetování šikanován. Obvykle za ni zákazník zaplatí něco kolem 2000 liber (skoro 57 tisíc korun), zde však všechno proběhne bez placení.  

Procedura odstraňování tetování nicméně není na chvíli, někdy se může dokonce protáhnout na několik měsíců. Studio využívá k odstraňování laser, jehož koncentrovaný světelný puls je aplikován na inkoust. Ten se následně rozpadne na malé částečky, s nimiž si poradí imunitní systém.

Domů
Sdílet
Diskuse