Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. prosince 2022 8:39
Čas čtení 1:01
Ilona Hobzová

VIDEO: Sportovního reportéra vyhnali do sněhové bouře, v přímém přenosu komentoval své neštěstí a je z něho virál

VIDEO: Sportovního reportéra vyhnali do sněhové bouře, v přímém přenosu komentoval své neštěstí a je z něho virál
Zdroj: Wiki Commons/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) VIDEO
Uložit Uložené

Záznam z jeho vstupů pobavil nejméně dva a půl milionu lidí na sociálních sítích.

Sportovní reportér Mark Woodley z televizní stanice KWWL v Iowě rozhodně nebyl nadšený, když místo sportovního zpravodajství musel pokrývat počasí. Konkrétně ho televize vyslala, aby divákům zprostředkovával informace o sněhové bouři v brzkých ranních hodinách.

Novinářovo „nadšení“ pobavilo miliony lidí

„Nenapadlo mě, že čas 3:30 existuje také ráno, až do dneška,“ uvedl Woodley v živém vysílání ranní show stanice KWWL. Novináře, který se v médiu běžně věnuje sportu, přeřadili kvůli sněhové bouři do týmu počasí. A reportér byl ohledně svého nového úkolu nezvykle upřímný. 

Doporučeno
Důchodce měl v konečníku uvízlou nábojnici z první světové války. Lékaři museli zavolat pyrotechniky Důchodce měl v konečníku uvízlou nábojnici z první světové války. Lékaři museli zavolat pyrotechniky 22. prosince 2022 20:22

„Normálně dělám sportovní zprávy, ale kvůli počasí je tu všechno zrušené. Tak co můžete udělat lepšího než říct sporťákovi, aby vstával o pět hodin dříve, šel se postavit do větru, sněhu a mrazu a říkal ostatním lidem, aby nedělali to samé,“ řekl ironicky v jednom ze vstupů. „Nalaďte si následujících pár hodin a sledujte, jak jsem postupně čím dál rozmrzelejší,“ povzdechl si v dalším.

„Dobrá zpráva je, že stále cítím svůj obličej, špatná, že si trochu přeju, abych ho cítit nemohl,“ neopustil Marka humor v průběhu živého vysílání. Od zveřejnění vidělo příspěvek s novinářovými „nešťastnými“ vstupy nejméně deset milionů lidí, 2 a půl milionu zhlédlo celé video. Woodley sklidil v komentářích pochvalu od svých kolegů a dalších veřejně známých osobností. Jeden ze sportovních redaktorů na to například reagoval: „Velká chyba, Woodley. V tomto jsi neměl být tak dobrý.“ Josh Horowitz zase napsal: „Všichni jsme Mark Woodley.“

Zpět
Sdílet
Diskuse