Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. prosince 2022 0:30
Čas čtení 0:58
Martin Adam Pavlík

Frayer Flexking knokautoval Barona v boxerském zápase na třetím turnaji Fight Night Challenge

Frayer Flexking knokautoval Barona v boxerském zápase na třetím turnaji Fight Night Challenge
Zdroj: Fight Night Challenge
SPORT MMA
Uložit Uložené

Dva rivalové si konečně změřili síly v ringu a vypadá to, že konflikt je zažehnán.

O hlavní předzápas třetího turnaje organizace Fight Night Challenge (FNC) se postaral rapper Frayer Flexking a podnikatel Imrich „Baron“ Štefánik, který soutěžil i v poslední Farmě 14. Úspěšnější byl rapper, který vyhrál v druhém kole na knokaut. 

Šlo bezpochyby o „nejvyhajpovanější“ duel celé akce, protože si oba mezi sebou vyměňovali, ať už osobně, nebo na sociálních sítích, tvrdé vzkazy. Na první tiskovce organizace se téměř pobili, na druhé už Baron trefil Flexkinga tvrdými údery rovnou mikrofonem, když se do sebe znovu spontánně pustili a ochranka nestihla včas zareagovat. 

Zatímco pro Barona byl zápas v Brně na turnaji FNC 3 boxerskou premiérou, Flexking se v organizaci Fight Night Challenge bil už dvakrát, přičemž jednou vyhrál a jednou prohrál. Tentokrát byl od začátku rychlejším, obratnějším i přesnějším boxerem. 

V druhém kole dostal Flexking Barona do počítání, brzy nato se postaral o první ukončení večera před limitem. Po tvrdé kombinaci šel Baron k zemi a postavil se, když už bylo pozdě. Následně si rivalové projevili respekt podáním rukou i objetím. 

Doporučeno
Česká UFC hvězda Jiří Procházka: O penězích, slávě a návratu Conora McGregora. „Můj respekt ztratil,“ říká o svém soupeři Česká UFC hvězda Jiří Procházka: O penězích, slávě a návratu Conora McGregora. „Můj respekt ztratil,“ říká o svém soupeři 31. března 2024 14:00

Vypadá to tedy, že je konflikt zažehnán. Flexking si připsal na konto druhou výhru a zařadil se k dalším vítězům třetího turnaje, mezi něž patří Robo Pukač, Erik Tlkanec, Erik Tresor či Michal Zátorský. Jediný ženský duel na turnaji vyhrála Dominika Mirgová. 

Po duelu ještě Barona přišel do ringu vyzvat k zápasu jeho kolega z Farmy 14 Kristián Měsíček. Podnikatel však z ringu hned odešel a jeho urážky i výzvu ignoroval. Zda tento zápas nakonec uvidíme, je tedy sporné.

FNC 3 box
Zdroj: Fight Night Challenge
Domů
Sdílet
Diskuse