Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Svět rovnátek.
20. ledna 2023 v 9:06
Čas čtení 1:12
Sponzorovaný obsah

Levná drátová, nebo dražší fóliová rovnátka?

Levná drátová, nebo dražší fóliová rovnátka?
Zdroj: Shutterstock
ZDRAVÍ PÉČE O ZUBY A DÁSNĚ
Uložit Uložené

Poradíme s výběrem rovnátek.

Uvažujete o tom, jaký typ rovnátek použijete pro léčbu vad chrupu? Za nejnižší cenu pořídíte klasická drátová rovnátka. Je však cena to jediné, podle čeho se chcete rozhodovat u tak citlivé oblasti, jako je váš úsměv? Pojďme se spolu podívat, na jaké výhody se můžete těšit v případě, že sáhnete po moderním řešení léčby vad chrupu v podobě fóliových rovnátek.

Kratší doba léčby

Na míru zhotovená fóliová rovnátka dokáží napravit vady chrupu o několik měsíců dříve než fixní drátová rovnátka či samoligovací rovnátka. Někteří pacienti sundávají fóliová rovnátka již po 9 měsících.

Méně časté trhání zubů

Fóliová rovnátka se v porovnání s klasickými fixními rovnátky obejdou častěji bez trhání zubů, a to platí pro pacienty z řad dětí i dospělých.

Nerozpadnou se

U neviditelných fóliových rovnátek zhotovených na míru nemusíte mít obavy, že by z nich vypadávaly kroužky či drátky. S tímto typem rovnátek se tedy vyhnete situacím, kdy si rovnátka musíte opravit, případně za účelem opravy navštívit ordinaci ortodontisty.

Nikdo je nevidí

Na míru zhotovená fóliová rovnátka jsou neviditelná, tj. nemusíte se bát, že by váš chrup hyzdily dráty. Stejně tak si na fóliová rovnátka rychleji zvyknete při mluvení, tj. nebudete mít tak velký problém s výslovností jako např. u fixních rovnátek.

Méně návštěv u ortodontisty

V případě na míru zhotovených fóliových rovnátek je třeba docházet do ordinace ortodontisty cca jedenkrát za tři měsíce. V případě konvenčních či samoligovacích rovnátek je to přitom jedenkrát za tři až šest týdnů.

Využijte služeb odborníků na neviditelná rovnátka zhotovená na míru

Pokud využijete pro léčbu vad chrupu služby společnosti Svět rovnátek s. r. o., můžete se těšit na výhody v podobě:

  • Zkušeného personálu, jehož služby využilo více než 10 000 spokojených zákazníků.
  • Možnosti rozložit si náklady na léčbu do několika nízkých plateb.
  • Rovnátek zhotovených na míru za pomoci moderních technologií a předem daného plánu léčby.
Domů
Sdílet
Diskuse