Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. února 2023 v 17:27
Čas čtení 0:35
Dominik Vetrák

Jenna Ortega: Během natáčení Wednesday jsem nespala, hystericky jsem plakala a vytrhávala si vlasy

Jenna Ortega: Během natáčení Wednesday jsem nespala, hystericky jsem plakala a vytrhávala si vlasy
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložit Uložené

Herečka Jenna Ortega prozradila, jak náročné a stresující bylo natáčení první série Wednesday.

Magazíny Variety a Insider zprostředkovaly obsah diskusního panelu společnosti Netflix, na kterém vystoupila i herečka Jenna Ortega. Hovořila v něm o životě před natáčením seriálového hitu Wednesday a během něj.

„Každý den jsem se na natáčení dostavila dvě hodiny před začátkem. Následně jsem tam strávila 12 až 14 hodin a takto to pokračovalo celý týden. Pokud jsme náhodou nenatáčeli i v sobotu, naplánovali mi tam lekce šermu, kanoistiky, hraní v čele či učení se německy,“ uvedla.

„Po skončení natáčení mě čekaly lekce přes Zoom a jindy, když jsem přišla domů, mě tam už čekal instruktor hraní na cello. Skoro vůbec jsem nespala. Vytrhávala jsem si vlasy a ani nespočtu, kolikrát jsem vzbudila otce nočním telefonátem, ve kterém jsem hystericky plakala.“

Zajímavostí je, že skladbu, pro kterou jsou reálně potřebné dva nástroje, se Ortega musela naučit hrát sama, což pro ni bylo absurdní. Tvůrci aktuálně pracují na druhé sérii.

Domů
Sdílet
Diskuse