Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
28. února 2023 11:42
Čas čtení 0:20
Jakub Paulík

Třetí série seriálu Ted Lasso vyjde už za pár týdnů. Podívej se na upoutávku

FILMY A SERIÁLY NEJLEPŠÍ SERIÁLY
Uložit Uložené

Tvůrci sportovní komedie Ted Lasso představují divákům třetí sérii novou upoutávkou plnou nostalgie. Otázkou zůstává, zda bude třetí série zároveň i poslední.

Výkonní producenti Brendan Hunt a Bill Lawrence pro The Hollywood Reporter řekli, že pro tuto sérii naplánovali docela uspokojivý závěr. Vidí však ale i prostor k tomu, aby s příběhem pokračovali dál.

Doporučeno
Roger Waters z kapely Pink Floyd už si v Německu nezahraje. Jeho show byla zrušena kvůli antisemitským výrokům Roger Waters z kapely Pink Floyd už si v Německu nezahraje. Jeho show byla zrušena kvůli antisemitským výrokům 28. února 2023 8:00

Seriál je mimo jiné opěvován za skvělý výkon Jasona Sudeikise alias Teda Lassa. Ten za poslední dva roky získal ocenění Zlatý glóbus v kategorii Nejlepší herec v seriálu – komedie/muzikál. Za své dvě série stihl seriál získat 11 ocenění Emmy.

První část nové série vyjde 15. března a další epizody budou přicházet každý týden.

Domů
Sdílet
Diskuse