Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. března 2023 12:36
Čas čtení 0:38
Adéla Ježková

Justin Bieber v Praze nevystoupí. Koncert v O2 areně se ruší

Justin Bieber v Praze nevystoupí. Koncert v O2 areně se ruší
Zdroj: Getty Images/Kevin Mazur/AMA2020
HUDBA HUDBA JUSTIN BIEBER KONCERTY ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Justin Bieber české fanoušky nepotěší.

Akce Justin Bieber – Justice World Tour v pražské O2 areně, původně plánovaná na termín 12. 3. 2023, byla nejprve odložena na neurčito. Nyní už je ovšem jasné, že zpěvák v Praze nevystoupí. O2 arena Praha o tom informuje na svém webu.

Doporučeno
Sex, čokoláda a Jarda Jágr: Toto jsou nejbizarnější reklamy 90. let Sex, čokoláda a Jarda Jágr: Toto jsou nejbizarnější reklamy 90. let 28. února 2023 8:30

„Peníze za zakoupené vstupenky Vám budou v nejbližších dnech automaticky vráceny na účet společností Ticketmaster nebo Ticketportal,“ uvádí zástupci společnosti. A dodávají, že pokud jsi vstupenky zakoupil*a v kamenné prodejně, musíš o vrácení peněz požádat v místě nákupu.

Praha ale není jediným městem, které o vystoupení populárního zpěváka přijde. Deník USA Today uvádí, že všechny zbývající termíny turné Justice World Tour byly od úterý odstraněny z Bieberových oficiálních webových stránek. Kromě toho bylo zrušeno i několik nadcházejících koncertů pro rok 2024 v Kalifornii, Connecticutu a Washingtonu.

Doporučeno
Selena Gomez vs. Hailey Bieber. Celebrity obnovily zakopaný spor Selena Gomez vs. Hailey Bieber. Celebrity obnovily zakopaný spor 27. února 2023 20:45

Důvod zrušení turné zatím není jasný, spekuluje se ale o zdravotních důvodech, kvůli kterým Bieber již loni v listopadu zrušil své turné po Asii. Zpěvák žije s diagnózou Ramsay-Huntova syndromu, který mu způsobil částečné ochrnutí obličeje.

Domů
Sdílet
Diskuse