Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. března 2023 17:24
Čas čtení 0:36
Veronika Dlesková

Jennifer Coolidge jako bohyně a pátý Power Ranger. Podívej se na crazy fotky od oscarových režisérů

Jennifer Coolidge jako bohyně a pátý Power Ranger. Podívej se na crazy fotky od oscarových režisérů
Zdroj: Getty Images/Matt Winkelmeyer/FilmMagic
OSOBNOSTI FOTOGRAFOVÁNÍ JENNIFER COOLIDGE
Uložit Uložené

Herečka Jennifer Coolidge se na začátku března objevila na obálce W magazínu. V originálním photoshootu, který mělo pod palcem režisérské duo Daniels, vzdává hold filmovému žánru tokusatsu. Z něj se zrodila třeba postava Godzilly nebo Power Rangers.

Photoshoot s názvem Coolidge vs. Haute Squad 5: Attack on Neo Runway City – Jennifer Reborn režírovali Daniel Kwan a Daniel Scheinert. Ti stojí třeba za snímkem Everything Everywhere All at Once, který získal na letošních Oscarech nejvíce nominací. Focení probíhalo pro W Magazine, který jednu z fotek vybral i na titulní stranu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jennifer Coolidge (@jennifercoolidge)

„Byli jako ten typ super chytrých a kreativních dětí,“ popisuje práci s režisérským duem Coolidge. „Nikdy jsem neměla příležitost dělat takový photoshoot. Měla jsem zbraně, útočila jsem na malá města, zvedala ze země auta a házela s nimi. Nevím, jestli mě ještě někdy něco překvapí,“ dodala. 

Doporučeno
Storytime! Jak se Stiflerova máma stala ikonou generace Z Storytime! Jak se Stiflerova máma stala ikonou generace Z 9. února 2023 6:00

Coolidge se ve photoshootu objevila v zeleném kabátu s černými tečkami od Valentina v prostředí města po apokalypse nebo v Gucci plášti po boku obří postavy v obleku monstrózního kraba. Všechny fotky, které ze session vzešly, najdeš na webových stránkách W Magazine

Domů
Sdílet
Diskuse