Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
6. března 2023 12:57
Čas čtení 1:16
Kateřina Viková

Andrew Tate se vyjádřil ke spekulacím o rakovině plic. Je na tom hůř fyzicky, nebo psychicky?

Andrew Tate se vyjádřil ke spekulacím o rakovině plic. Je na tom hůř fyzicky, nebo psychicky?
Zdroj: Instagram/Andrew Tate
OSOBNOSTI ANDREW TATE ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Andrew Tate nemá rakovinu, byl to jen další z pokusů, jak se dostat z vězení. Vážný zdravotní stav ho očividně netrápí, v tweetu napsal, že má kondici jako olympijský atlet.

Mizogynní internetová pseudocelebrita Andrew Tate na sebe zase strhává pozornost. Vyvrací informace o tom, že má rakovinu, které minulý týden naopak potvrdil a které o něm šířil i jeho manažer. V tweetu, jejž zveřejnil 4. března, se porovnává s olympijskými atlety a popisuje i stav svých plic. Buď zapomněl na množství fotografií, na nichž se pyšnil kouřením drahých doutníků, nebo má ve vězeňské cele k dispozici diagnostické zařízení.

Doporučeno
Andrew Tate fňuká z vězení a připomíná nám to chvíli, kdy flexil o vlastním porodu: „Švábi jsou moji jediní přátelé.“ Andrew Tate fňuká z vězení a připomíná nám to chvíli, kdy flexil o vlastním porodu: „Švábi jsou moji jediní přátelé.“ 24. ledna 2023 12:28

„Nemám rakovinu plic. Moje plíce zaznamenaly přesně nulové poškození z kouření. Ve skutečnosti mám osmilitrovou kapacitu plic a životní funkce jako olympijský atlet. Na mých plicích není nic, až na jizvu z dávného souboje. Praví válečníci jsou zjizveni zevnitř i zvenku,“ popisuje svým klasicky patetickým stylem a nezapomněl připojit ani starou fotku v trenýrkách. Tate byl dříve několikrát na různých sociálních médiích zablokován kvůli šíření mizogynních názorů a nenávistným projevům, nyní se specializuje na bizarní shitposting z vězení.

Anketa:
Jak si Andrew proklepnul stav svých plic?
Má rentgenové oči.
Plíce si vyndal pomocí kartáčku na zuby. Zpátky je upevnil díky chlebové pastě z vězeňských přídělů.
Má rentgenové oči.
33 %
Plíce si vyndal pomocí kartáčku na zuby. Zpátky je upevnil díky chlebové pastě z vězeňských přídělů.
67 %

Tateovi zástupci šířili informace o „zdravotních problémech“, kde mohli 

Tuhle perlu Andrew vyplodil poté, co na veřejnost unikly jeho údajné lékařské záznamy. Ty tvrdily, že má lézi na pravé plíci, která je „vážným zdravotním problémem“. Jeho zástupci na jejich základě požadovali jeho propuštění z rumunského vězení, aby mohl podstoupit akutní léčbu v Dubaji. Kde také jinde? Rumunské autority reagovaly jasně: Pokud Tate potřebuje lékařskou péči, mohou mu ji poskytnout přímo v Rumunsku. Takže se z rostoucího nádoru nakonec vyklubala pouze „jizva z dávného souboje“.

Doporučeno
Chceš mít vyšší množství spermií a testosteronu? Studie naznačuje, jaké zaměstnání je k tomu nejvhodnější Chceš mít vyšší množství spermií a testosteronu? Studie naznačuje, jaké zaměstnání je k tomu nejvhodnější 6. března 2023 11:43

Tateův manažer předtím na instagramovém příběhu zveřejnil text: „Dobře, hodně z vás se mě ptá, jestli je příběh o Tateově rakovině pravdivý. Ano, je. Já jsem byl ten, kdo ho vozil do nemocnic v Dubaji. Nemám co víc k tomu dodat,“ napsal na účet, kde vystupuje pod jménem The Sartorial Shooter. 

O Tateovi jsme na Refresheru psali už několikrát. Na konci prosince 2022 byl zatčen na základě obvinění z obchodování s lidmi a organizovaného zločinu. Momentálně je v rumunském vězení, odkud se opakovaně snaží dostat na kauci. Zatím neúspěšně.

Anketa:
Je na tom podle tebe Tate hůře psychicky, nebo fyzicky?
Psychicky.
Fyzicky.
To se nedá srovnat.
Psychicky.
56 %
Fyzicky.
11 %
To se nedá srovnat.
33 %
Domů
Sdílet
Diskuse