Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. března 2023 12:32
Čas čtení 0:54
Daniel Mikolášik

VIDEO: Tekashiho 6ix9ina brutálně napadli a dokopali v posilovně na Floridě

VIDEO: Tekashiho 6ix9ina brutálně napadli a dokopali v posilovně na Floridě
Zdroj: GettyImages/Shareif Ziyadat/WireImage
HUDBA
Uložit Uložené

Tekashiho si měli vyhlédnout v sauně, když byl zrovna bez ochranky.

Rapper 6ix9ine byl v úterý hospitalizován v nemocnici poté, co ho skupinka mužů napadla na toaletách v jedné z posiloven na Floridě. Záznamy zobrazují, jak mu útočníci nadávají do udavačů, kopou ho do tváře, do břicha, tahají za vlasy a fackují ho.

Rapperův právník Lance Lazzaro pro TMZ uvedl, že k útoku mělo dojít během toho, co byl Tekashi v sauně bez osobní ochranky. Poté, co zaměstnanci posilovny zaslechli rozruch, přivolali policii a sanitku. 6ix9ina následně převezli do nemocnice s těžkými poraněními – podle všeho má rozbitou čelist, záda a žebra.

Portál TMZ zveřejnil i jeho fotografii se zakrvácenou a oteklou tváří. Jeho právní zástupce tvrdí, že bude žádat federální policii, aby 6ix9ine dostal náležitou ochranu, kterou ve své pozici potřebuje.

Samozvaný král newyorského rapu byl soudem podmínečně propuštěn na svobodu v dubnu 2020 se sledovacím náramkem, který mu byl o několik týdnů později sundán. Původně mu hrozilo až 47 let za mřížemi, jelikož však spolupracoval s federálními úřady a ochotně udal svůj někdejší gang Nine Trey, trest mu byl výrazně snížen. Vzhledem k jeho pověsti udavače s ním množství rapperů mezitím ukončilo vztahy a mnozí rapoví fanoušci ho proto dosud nazývají „krysou“.

Domů
Sdílet
Diskuse