Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. března 2023 16:48
Čas čtení 0:38
Radim Šlechta

Netflix oznámil nové anime seriály. Na co se můžeme těšit?

Netflix oznámil nové anime seriály. Na co se můžeme těšit?
Zdroj: Netflix
NEWS ANIME JAPONSKO NETFLIX NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

Streamovací platforma Netflix na Anime Japan v Tokiu informovala o dvou nových anime seriálech, první z nich vyjde už v květnu.

Na Netflix míří dva nové anime seriály. Představitelé platformy to uvedli na Anime Japan v Tokiu, informuje Variety. Těšit se můžeme na zfilmovanou mangu Fumi Yoshinagy Ooku: The Inner Chambers a adaptaci románu Carla Zena Yakitori: Soldiers of Misfortune. Druhý ze seriálů by měl být na Netflixu už v květnu letošního roku.

Doporučeno
Komiks nakreslený opravdovým kanibalem, zakázané hentai i psychologické hry. Toto je drastická tvář japonské mangy a anime Komiks nakreslený opravdovým kanibalem, zakázané hentai i psychologické hry. Toto je drastická tvář japonské mangy a anime 25. března 2023 15:00

Ooku: The Inner Chambers bude režírovat Abe Noriyuki v rámci studie Deen. Seriál, stejně jako původní manga, bude pojednávat o světě, kde mužskou populaci zasáhl mor a vedoucích pozic ve společnosti se ujaly ženy. Adaptaci bude mít studio dokončenou koncem letošního roku.

Yakitori: Soldiers of Misfortune přijde na platformu v květnu a odvypráví příběh z budoucnosti, kde se mladík vzbouří vládnoucímu řádu po návratu z meziplanetární vojenské jednotky. Režie této adaptace se ujal Anno Hideeki, scénáře Sakai MItsuyasu a o design postav se postaral Yamagata Atshushi.

Seriály budou další anime adaptací po oznámení Onmyoji, která by měla být na streamovací platformě k dispozici rovněž na konci letošního roku.

Domů
Sdílet
Diskuse