Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš článek:
České televizní pořady 90. let: Připomeň si bizáry, které bývaly běžnou součástí programu

Kotel (1998)

Jak asi mohlo vypadat Máte slovo v devadesátkách? Samozřejmě ještě trochu ulítleji, vyhroceněji a tak nějak devadesátkověji. Skupina (obvykle nespokojených) občanů shlížela „na dno kotle“, kde stál některý z tehdejších aktivních politiků. Každý z přítomných se mohl zástupců a zástupkyň státu na něco zeptat, a jak si asi dokážeš představit, o konfrontaci rozhodně nebyla nouze.

Doporučeno
ČSFD nevypovídá o filmech, ale o rasismu uživatelů. Proč největší tuzemská databáze přestává být relevantní? ČSFD nevypovídá o filmech, ale o rasismu uživatelů. Proč největší tuzemská databáze přestává být relevantní? 30. března 2023 v 6:00

Celým pořadem provázela Michaela Jílková, kterou všichni milujeme právě v Máte slovo a její hlášky určitě jednou najdou místo v článku o bizarních pořadech z roku 2020. Prostředí komerční televize a uvolněná devadesátá léta ale vyhrocenou atmosféru ještě podporovaly a nebyla nouze o hvízdání, skandování a vulgární urážení směrem k hostům a hostkám. Leckdo z nich si tak opravdu musel připadat jako v kotli.

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 7 z 9
Zpět
Sdílet
Diskuse