Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. dubna 2023 12:21
Čas čtení 0:53
Lukáš Čelka

VIDEO: Dojatý Harrison Ford představoval publiku nového Indianu Jonese. Tyto filmy jsou o dobrodružství, ale také o srdci

VIDEO: Dojatý Harrison Ford představoval publiku nového Indianu Jonese. Tyto filmy jsou o dobrodružství, ale také o srdci
Zdroj: Lucasfilm
FILMY A SERIÁLY DISNEY FILM NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Herec hrál roli hrdinského archeologa neskutečných 42 let.

Poprvé se na velkém plátně objevil Harrison Ford jako Indiana Jones ještě v roce 1981. Pátý díl s podnázvem The Dial of Destiny, který má spatřit světlo světa již 30. června letošního roku, bude naprosto posledním filmem série.

Doporučeno
Indiana Jones se vrací ve strhujícím traileru. V pátém pokračování legendární ságy bude cestovat v čase a bojovat s nacisty Indiana Jones se vrací ve strhujícím traileru. V pátém pokračování legendární ságy bude cestovat v čase a bojovat s nacisty 7. dubna 2023 17:39

Jak píše portál LadBible, tento fakt dojal i samotného herce, který při promítání traileru uronil slzu. Na akci D23 Expo spolu s herečkou Phoebe Waller-Bridge a režisérem Jameson Mangoldem promluvil po krátké filmové ukázce k fanouškům.

„Filmy Indiana Jones jsou o fantazii a tajemství, ale i o srdci. Máme před sebou opravdu skvělý příběh a film, který vás nakopne,“ řekl Harrison Ford. Během jeho krátké a emotivní promluvy bylo vidět, že má slzy na krajíčku. Nejvíce to na herci bylo zjevné, když mluvil o tom, že jde o poslední film, ve kterém ztvární tuto archeologickou legendu. „Už pro tebe nespadnu. Za všechno však moc děkuji,“ řekl herec s roztřeseným hlasem.

Nabitá akce

Trailer nového Indiany Jonese slibuje nabitou akci, včetně jízdy na koni v newyorském metru či cestování v čase. Diváci se mimo jiné mohou těšit i na digitálně omlazenou verzi dobrodruha.

„Chceme divákům připomenout kontrast mezi hrdinou v nejlepším věku a jeho osmdesátiletou verzí. Nechtěli jsme spoléhat jen na vzpomínky diváků z předchozích filmů. Chtěli jsme jim připomenout, co všechno Indiana udělal, co prožil a co dokázal,“ řekl při uvedení traileru režisér James Mangold.

Domů
Sdílet
Diskuse