Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
12. dubna 2023 18:30
Čas čtení 0:28
Veronika Dlesková

The Marvels: Trailer k novému filmu slibuje trio superhrdinek a návrat oblíbených postav

The Marvels: Trailer k novému filmu slibuje trio superhrdinek a návrat oblíbených postav
Zdroj: Marvel
FILMY A SERIÁLY MARVEL MARVEL FILMY
Uložit Uložené

Marvel Studio v úterý zveřejnilo první ukázku nového filmu The Marvels. A rozhodně mu nechybí humor, akce ani známé tváře.

Snímek je přímým pokračováním úspěšného filmu Captain Marvel z roku 2019. Navazuje také na loňský seriál Ms. Marvel. Fanoušky jistě potěší návrat Carol Danvers známé jako Captain Marvel v podání Brie Larson. Spolu s ní tam zazáří Kamala Khan neboli Ms. Marvel hraná Iman Vellani a astronautka Monica Rambeau (Teyonah Parris). Tu si mohou diváci pamatovat ze seriálu WandaVision

Všechny tři hrdinky budou muset spojit síly proti protivnici, která se divákům v traileru zatím nepředstavila. Ale už teď je jasné, že půjde o snímek plný humoru, akce a nebudou v něm chybět ani mimozemské bojové kočky. 

Režisérkou filmu je Nia DaCosta a scénář napsala Megan McDonnell, která se postarala i o dva díly seriálu WandaVision. Film půjde do kin 9. listopadu. 

Domů
Sdílet
Diskuse