Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. dubna 2023 15:15
Čas čtení 0:42
Richard Balog

The Weeknd a Future představují vizuál nabitý erotickými scénami ke skladbě Double Fantasy

The Weeknd a Future představují vizuál nabitý erotickými scénami ke skladbě Double Fantasy
Zdroj: Rich Fury/Getty Images for dcp
HUDBA RAP THE WEEKND
Uložit Uložené

Hvězdné duo je společně na jedné skladbě poprvé od roku 2017 a funguje mu to stejně dobře jako na hitu Comin Out Strong.

Skladba, kterou The Weeknd a Future odehráli živě během koncertu Metro Boomina na festivalu Coachella, dostala působivý vizuál nabitý erotickými scénami.

Singl se stejným názvem jako album Johna Lennona a Yoko Ono z roku 1980 Double Fantasy je předzvěstí seriálu The Idol od HBO, který bude mít premiéru na filmovém festivalu v Cannes za několik týdnů. V novince si zahrál i The Weeknd, na jehož herecký výkon jsme zvědaví od první ukázky. Oficiální premiéra seriálu na HBO je naplánována na 4. června.

Doporučeno
Umělá inteligence vytvořila track s Drakem a The Weekndem. Poslechni si skladbu, která boří internet Umělá inteligence vytvořila track s Drakem a The Weekndem. Poslechni si skladbu, která boří internet 18. dubna 2023 12:22

Novinka trvá přibližně čtyři minuty, během kterých předvedli oba interpreti všechny své dovednosti v kombinaci s opulentními a dvojsmyslnými řádky.

O produkci skladby se postarala známá jména Metro Boomin a Mike Dean, který dodal charakteristické prvky saxofonu a syntezátoru. Vychutnej si působivý videoklip, v němž uvidíš The Weeknda s copem à la Karl Lagerfeld v náruči Lily-Rose Depp. Třiadvacetiletá dcera Johnyho Deppa a Vanessy Paradis má sex-appealu na rozdávání.

Baby girl, I can tell that you think that I'm right for you.
I already know that it's not true, but girl, I'll lie to you.

Domů
Sdílet
Diskuse