Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. dubna 2023 18:03
Čas čtení 0:39
Ondřej Jarůšek

VIDEO: Brutální KO kolenem na bradu! Bojovník si díky velkolepé výhře odnesl milion dolarů

VIDEO: Brutální KO kolenem na bradu! Bojovník si díky velkolepé výhře odnesl milion dolarů
Zdroj: Getty Images/Jayne Kamin-Oncea
SPORT BOJOVÉ SPORTY MMA
Uložit Uložené

Hlavní zápas turnaje Bellator 295, který se konal v noci ze soboty na neděli, přinesl neuvěřitelné ukončení.

Americký bojovník Patrick „Patchy“ Mix (18:1) má po sobotní noci dvojnásobný důvod k radosti. Nejenže na turnaji Bellator 295 porazil prozatímního šampiona bantamové váhy Raufeona Stotse (19:1) a vzal si jeho opasek, ale zároveň se stal výhercem pyramidy o milion dolarů. Informuje o tom server MMA Fighting.

Doporučeno
KVÍZ: Poznáš české a slovenské MMA hvězdy z OKTAGONU na fotkách z mládí a dětství? KVÍZ: Poznáš české a slovenské MMA hvězdy z OKTAGONU na fotkách z mládí a dětství? 6. dubna 2023 10:30

Patrick Mix si připsal výhru ve skutečně velkolepém stylu. Hned v prvním kole totiž svého soupeře tvrdě trefil přesně načasovaným kolenem přímo na bradu, což Raufeon Stots neměl šanci ustát. Padl k zemi a o vítězi bylo po pouhých osmdesáti sekundách rozhodnuto. Záběry výstavního knock-outu na sociálních sítích sdílela stanice ESPN.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený ESPN MMA (@espnmma)

Fanoušci v komentářích zahrnuli vítěze gratulacemi. A jak sám bojovník řekl, právě tento způsob ukončení dlouho nacvičoval. „Lidé si myslí, že umím bojovat jen na zemi. Právě jsem knockoutoval Raufeona Stotse, který měl skóre 19:1, svým zadním kolenem. Pracoval jsem na tom měsíce,“ vyjádřil se nový prozatímní šampion bezprostředně po výhře. Svou šňůru vítězství protáhl na aktuálních pět v řadě. 

Domů
Sdílet
Diskuse