Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
6. května 2023 17:00
Čas čtení 0:59
Eduard Starkbauer

VIDEO: Lionel Messi se omluvil PSG. Je mi líto, co jsem udělal, říká Argentinec po cestě do Saúdské Arábie

VIDEO: Lionel Messi se omluvil PSG. Je mi líto, co jsem udělal, říká Argentinec po cestě do Saúdské Arábie
Zdroj: Getty Images
ZAHRANIČÍ FOTBAL LIONEL MESSI
Uložit Uložené

Hráč argumentuje pracovními povinnostmi. Ze země má přitom na stole astronomickou nabídku na přestup.

Argentinský fotbalista Lionel Messi se omluvil za svoji kontroverzní cestu do Saúdské Arábie. Informuje o tom The Guardian. Výlet, který podnikl bez povolení klubu Paris Saint-Germain, si vyžádal ostrou kritiku fanoušků a mistr světa se dočkal i dvoutýdenní suspendace.

Ve videu, které publikoval na Instagramu, řekl, že mu je líto, co udělal, a čeká na rozhodnutí klubu. Jeho cesta prý byla součástí kontraktu vyslance pro cestovní ruch v arabské zemi a nemohl ji zrušit. Omluvil se hráčům a organizaci, vynechal však fanoušky, jejichž část se podle CNN netají ostrou kritikou jeho postoje.

Do země, ve které působí jeho věčný rival Cristiano Ronaldo, odcestoval po domácí prohře s FC Lorient 1:3, když trenér Christophe Galtier zrušil obvyklý volný den po zápase. Když Messi absentoval na tréninku, klub zamítl jeho žádost o povolení odcestovat. Hráč přitom ve videu tvrdí, že o tomto rozhodnutí nevěděl.

Doporučeno
Vybrali jsme šest nejlépe oblečených fotbalistů letošního léta. Získá si tě David Alaba, Stefan Bajčetić nebo Virgil van Dijk? Vybrali jsme šest nejlépe oblečených fotbalistů letošního léta. Získá si tě David Alaba, Stefan Bajčetić nebo Virgil van Dijk? 11. září 2023 11:00

Ve francouzské metropoli sílí hlasy, které volají po Messiho odchodu. V létě vyprší sedminásobnému držiteli Zlatého míče s PSG dvouletý kontrakt a kromě návratu do FC Barcelona se skloňuje právě nabídka ze Saúdské Arábie. Klub Al-Hilal už hráči oficiálně nabídl kontrakt v astronomické výši 400 milionů dolarů za jedinou sezónu.

Domů
Sdílet
Diskuse