Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš článek:
Boje s duševním zdravím proměnila v úspěšnou hudební kariéru. Toto je tiktokerka a zpěvačka Nessa Barrett

Podle producentů má Nessa v sobě vzácné kouzlo, ale také píli, soustředěnost a odhodlání. Ne nadarmo jí proto někteří předpovídají zářnou budoucnost. Pretty Poison je majstrštyk, na kterém nenajdeš dvě podobné skladby, a Nessa si na něm pohrála nejen s hloubavými texty, ale také se žánrovou rozmanitostí.

Na vrchol ji dostala nešťastná událost

Největší zlom v kariéře Nessy Barrett pak nastal v červnu roku 2022. Zpěvačka tehdy pracovala na debutovém albu Young Forever, když celý svět obletěla zpráva, že zemřel její kamarád Cooper Noriega. Teprve 19letý tiktoker, který taktéž často hovořil o psychickém zdraví a závislosti na drogách, se předávkoval. Nessa mu věnovala píseň Die First z chystané desky, ve které zpívá „Doufám, že zemřu první“ a která si na Spotify vysloužila téměř 120 milionů poslechů.
 
Album Young Forever nakonec vyšlo v říjnu roku 2022 a najdeš na něm také například skladbu Madhouse, v níž Nessa zpívá o duševním zdraví, slut-shamingu a šikaně, nebo Tired of California, kterou si jenom na Spotify poslechlo téměř 20 milionů lidí. Na desku pak navázala turné, které začalo v únoru tohoto roku a Nessa na něm odehrála dvacítku koncertů.

@nessaabarrett

for my angel🕊🤍 thank u for the love and support. i hope u love this song as much as cooper did.

♬ die first - Nessa Barrett

Nessa Barrett vedla dlouhý boj se svojí dvojnicí

Ačkoli se dnes již zdá, že je Nessa Barrett se svým životem srovnaná, aktivně chodí na terapie a nemůže ji nic zaskočit, opak je pravdou. Před pár lety se na TikToku objevila jistá Kendall Monroe a uživatelstvo populární platformy si téměř okamžitě všimlo, že tady něco nehraje. Kendall začala nosit stejné oblečení jako Nessa, začala se stejně česat, malovat, a dokonce kopírovala i její fotky a videa, která našla na sociálních sítích.

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 3 z 4
Domů
Sdílet
Diskuse