Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. května 2023 13:46
Čas čtení 0:38
Adriana Královičová

Adidas se spojil s Pradou, výsledkem je luxusní kolekce kopaček. Připrav si pořádný balík peněz

Adidas se spojil s Pradou, výsledkem je luxusní kolekce kopaček. Připrav si pořádný balík peněz
Zdroj: Adidas
MÓDA PRADA
Uložit Uložené

Prada pozvedla sport na luxusní úroveň.

Adidas se spojil s italskou luxusní značkou Prada. Výsledkem je kolekce kopaček, díky které na hřišti zajisté zazáříš. Jedná se o speciální edici ikonických bot adidas, která kombinuje sofistikovaný design s exkluzivní vysokovýkonnou technologií.

Na výběr máš ze tří modelů: Predator Accuracy, Copa Pure a X Crazyfast. Kolekce Fotbal pro Pradu by měla být dostupná od 22. května v omezeném počtu prostřednictvím aplikace adidas CONFIRMED App. Prada spustí prodej 25. května. Pokud chceš vlastnit tento speciální kousek, připrav si kolem 12 tisíc korun.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Prada (@prada)

Bota má minimalistický, ale propracovaný design. Sportovní obuv má vypracovanou podšívku, svršek je vyroben z nejkvalitnější kůže. Najdeš je ve stříbrné, černé a bílé barvě. Nechybí emblém značky Prada, na dvou z nich také ikonický červený proužek Linea Rossa.

Kolekce je unisex. Oslavuje luxusní materiály, řemeslné zpracování a samozřejmě funkčnost. Spolupráce sportovní značky s italskou klasikou je důkazem toho, že sportovní módu lze posunout na zcela novou úroveň.

adidas, prada, móda, futbal, obuvadidas,prada,obuv, futbal adidas,prada,obuv, futbal adidas,prada,obuv, futbal
Zobrazit galerii
(5)
Domů
Sdílet
Diskuse