Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. května 2023 v 13:00
Čas čtení 2:00
Adéla Švehlíková

Jak získat minimalistický francouzský šarm a street style v jednom? Inspiruj se Lily-Rose Depp

Jak získat minimalistický francouzský šarm a street style v jednom? Inspiruj se Lily-Rose Depp
Zdroj: Getty Images/Lily-Rose Depp
MÓDA MÓDA
Uložit Uložené

Jednou éterická, podruhé femme fatale, potřetí v basics na ulici s drátovými sluchátky v uších. Hvězda seriálu The Idol Lily-Rose Depp je stylová při každé příležitosti.

Již příští týden se můžeš těšit na premiéru dlouho očekávaného seriálu společnosti HBO The Idol. V hlavních rolích se kromě zpěváka The Weeknda objeví i Lily-Rose Depp. Ačkoliv její herecký výkon po premiéře v Cannes vzbudil spíše negativní reakce, světlým okamžikem byl naopak její styling na červeném koberci. Cit pro módu jí tak nemůže nikdo odepřít. Proto jsme se dnešní článek rozhodli věnovat Lily-Rose jako módní ikoně. 

Lily Rose Depp, The Weeknd, The Idol
Zdroj: HBO


Poslední roky se hodně mluví o nepo babies, kterým cestu v showbizu prošlapali jejich slavní rodiče. Spousta lidí takové dosažení úspěchu nepovažuje za relevantní, často na slavné dcery a syny nahlíží společnost tak trochu skrz prsty. My však nemůžeme souhlasit s tvrzením, že se jedná pouze o privilegovanou mládež bez talentu, právě naopak. Čtyřiadvacetiletá modelka a herečka Lily Rose Depp, která je dcerou francouzské zpěvačky Vanessy Paradis a amerického herce Johnnyho Deppa, je toho zářným příkladem. 

Doporučeno
Dřeváky, nazouváky, pantofle... Máme pro tebe tipy na letní obuv, se kterou rozhodně nešlápneš vedle Dřeváky, nazouváky, pantofle... Máme pro tebe tipy na letní obuv, se kterou rozhodně nešlápneš vedle 23. května 2023 v 16:00

Lagerfeldova múza 

Geny své matky nelze zapřít, Lily-Rose podědila francouzský šarm a cit pro eleganci. To imponovalo i samotnému Karlu Lagerfeldovi, který ji v pouhých 16 letech oslovil ke spolupráci s módním domem Chanel. Od té doby je Lily považována za jednu z předních múz této legendární značky. Často ji tak můžeme vidět na větších eventech právě v Chanel róbách či na denní bázi s nějakým z jeho doplňků.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp)


Nezapomenutelným lookem, který se zapsal do paměti všem módním fanatikům, je bezpochyby ten z roku 2019 na Met Gala. Lily vynesla černé šaty Chanel, jež byly představeny na modelce Christy Turlington v roce 1992. Jedná se o velmi feminní kousek zdobený zlatými řetězy a broži ve tvaru květin. Nesmíme opomenout ani look, díky kterému zářila na aktuálním filmovém festivalu v Cannes. Tam se opět objevila ve vintage Chanel šatech, tentokrát však z roku 1994. Flitrované minišaty s květinou uprostřed hrudi doplnila průhlednými operními rukavicemi a silonkami, které jí dodávaly mysteriózní a zároveň smyslný chic vibe. 

Lily-Rose Depp Met Gala 2019.
Lily-Rose Depp Met Gala 2019. Zdroj: Getty Images/Lily-Rose Depp
Lily-Rose Depp a The Weeknd.
Lily-Rose Depp a The Weeknd. Zdroj: Getty Images/Lily-Rose Depp

Femme fatale a éterická víla v jednom

Jako lusknutím prstu se však mladá herečka dokáže změnit z femme fatale v éterickou vílu. Ještě v době svého vztahu s idolem snad všech dívek, Timothém Chalametem, se po jeho boku objevila na premiéře společného filmu The King. Tam se Lily-Rose pro změnu prošla v pastelově fialových šatech Chanel zhotovených ze šifonu. Ani růžová barva jí není cizí a má jedno z vedoucích postavení v její garderobě. 

Lily-Rose Depp a Timothée Chalamet na premiéře The King.
Lily-Rose Depp a Timothée Chalamet na premiéře The King. Zdroj: Getty Images/Lily-Rose Depp
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený CHANEL (@chanelofficial)

Nadčasový minimalismus

Samotnou kapitolou je i street style této hvězdy. Ten totiž nově definuje vzhled mladé Francouzky, která sahá po kouscích, jako jsou straight fit jeans, jednoduché crop topy, baleríny nebo úzké minišaty. Doplňky v podobě drátových sluchátek či malé kabelky nesmí nikdy chybět, stejně jako je kožená vintage bunda must have. Ve většině případů jejího street stylu se tak jedná o basic kousky, které nalezne v šatníku téměř každý z nás. Dohromady však tvoří nadčasovou klasiku, která nikdy neomrzí.

Lily-Rose Depp.
Lily-Rose Depp. Zdroj: Getty Images/Lily-Rose Depp
Lily-Rose Depp.
Lily-Rose Depp. Zdroj: Getty Images/Lily-Rose Depp


Jak se říká: v jednoduchosti je krása. Zabodovat můžeš i v těch nejminimalističtějších kouscích a nemusíš vymýšlet žádné složitosti. Berte si příklad z Francouzek!

Doporučeno
Je privilegovaná, bílá a bohatá, tvrdí hateři. Zaslouží si Kendall Jenner titul nejvýdělečnější modelky světa? Je privilegovaná, bílá a bohatá, tvrdí hateři. Zaslouží si Kendall Jenner titul nejvýdělečnější modelky světa? 16. května 2023 v 11:00
Domů
Sdílet
Diskuse