Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. května 2023 11:00
Čas čtení 0:31
Barbora Fábryová

Fanoušci Johna Wicka mají pořádný důvod k radosti. Tvůrci potvrdili 5. díl, ohlásili i několik dalších projektů

ZAHRANIČÍ FILM JOHN WICK 4 NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Pátá část filmu je oficiálně na cestě.

Po téměř třech měsících od premiéry filmu John Wick: Kapitola 4 oznámil výkonný ředitel Lionsgate Joe Drake, že studio začíná pracovat na pokračování s názvem John Wick: Chapter 5. Film je momentálně v úplných začátcích tvorby, informuje ComingSoon.net.

Doporučeno
Succession si musíš odžít: Jeden z nejlepších televizních seriálů jde do finále. Půjdeme po něm všichni hromadně na terapii? Succession si musíš odžít: Jeden z nejlepších televizních seriálů jde do finále. Půjdeme po něm všichni hromadně na terapii? 26. května 2023 6:00

Drake se také vyjádřil, že kreativní tým vytváří další tři projekty ze světa Johna Wicka, protože fanoušci podle něj mají o obsah z tohoto světa očividný zájem, ať už se jedná o spin-off filmy či seriály, nebo videohry. Jako John Wick se přitom chce vrátit také herec Keanu Reeves.

„Je oficiální, že Ballerina je první spin-off, který vyjde příští rok. Pracujeme na třech dalších, včetně John Wick: Kapitola 5 a televizního seriálu The Continental, který se bude vysílat brzy,“ řekl v rozhovoru. Fanoušci se tak mohou těšit na pořádnou dávku nových příběhových linií.

Keanu Reeves John Wick 3
Zdroj: Lionsgate US/propagační materiál
Domů
Sdílet
Diskuse