Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
21. června 2023 10:27
Čas čtení 0:40
Radim Šlechta

Zendaya mezi dvěma tenisy: Herečka exceluje v traileru na polyamorní romantické drama

Zendaya mezi dvěma tenisy: Herečka exceluje v traileru na polyamorní romantické drama
Zdroj: MGM
FILMY A SERIÁLY NOVÉ FILMY ZENDAYA
Uložit Uložené

Na snímek se můžeme těšit už v září.

Luca Guadagnino přichází s trailerem na nový film. V „romantické sportovní komedii“ Challengers se můžeme těšit na Zendayu v hlavní roli a vypadá to, že i na velmi intenzivní emoce. Challengers jdou do kin 15. září letošního roku.

Doporučeno
Přehledně: Letní kina v Praze bojují o diváky nabitými programy. Kde se promítá zadarmo? Přehledně: Letní kina v Praze bojují o diváky nabitými programy. Kde se promítá zadarmo? 20. června 2023 15:00

Oblíbená Zendaya ve filmu ztvární dříve talentovanou a úspěšnou tenistku Tashu. Ta ale po zranění musela změnit kariéru a začíná pracovat coby trenérka svého manžela Arta. Oba se setkávají s někdejším přítelem Patrickem, s nímž ale mají společnou minulost ještě z dob, kdy byli teenageři. Po jejich opětovném shledání se Tashe začíná z minulosti vracet víc, než by si přála. Zapeklitá situace vyvrcholí přípravami na tenisový zápas obou mužů. 

Studio MGM láká na silnou rivalitu na kurtech i mimo ně, kromě toho ale i na tenis jako vizuální zážitek. Zendaya podle režiséra Guadagnina trénovala tři měsíce s bývalým hráčem Bradem Gilbertem, který na filmu spolupracoval jako konzultant.

Doporučeno
10 extrémně kontroverzních filmů: Při promítání měli lidé infarkt i potrat a házeli kameny, katolická církev je chtěla zakázat 10 extrémně kontroverzních filmů: Při promítání měli lidé infarkt i potrat a házeli kameny, katolická církev je chtěla zakázat 15. června 2023 11:00

Režisérovi letos vyšel také snímek Bones and All, nejvíce se ale do povědomí široké veřejnosti dostal snímkem Call Me by Your Name z roku 2017. 

Domů
Sdílet
Diskuse