Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. července 2023 v 16:59
Čas čtení 0:38
Dominik Vetrák

Daniel Radcliffe si v seriálovém Harrym Potterovi zahrát nechce. Prozradil proč

Daniel Radcliffe si v seriálovém Harrym Potterovi zahrát nechce. Prozradil proč
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY HARRY POTTER
Uložit Uložené

Daniel Radcliffe v rozhovoru prozradil, že netouží po tom být obsazen do chystaného seriálu o mladém kouzelníkovi.

Daniel Radcliffe poskytl komiksovému webu ComicBook.com rozhovor, ve kterém dostal i otázku o připravovaném seriálu ze světa Harryho Pottera. Ten by měl mít minimálně sedm sérií. Každá z nich údajně zpracuje jednu knihu, respektive jeden rok v životě Harryho Pottera. Nejde však o oficiální informace a seriál se může změnit, protože se na něm stále pracuje.

Daniel Radcliffe ale vůbec netouží po tom objevit se v něm. „Vím, že se snaží začít úplně znovu, a jsem si jist, že tvůrci to budou chtít udělat po svém a nebudou přemýšlet nad tím, jak do seriálu propašují původní herce v menších cameo rolích. Rozhodně tedy nevyhledávám možnost zahrát si v seriálu. Samozřejmě, přeji jim všechno štěstí na světě a těší mě, že někomu předám pochodeň. Nemyslím si však, že k tomu, aby uspěli, mě potřebují mít fyzicky v seriálu.“

Oficiální datum premiéry HBO Max ještě neuvedlo, ale dříve než za dva či tři roky to nebude, protože ještě není hotov ani scénář.

Domů
Sdílet
Diskuse